greenSand

Adres

Dijk 2
1601 GJ Enkhuizen

Telefoon +31 (0)615 550 244

Website http://www.greensand.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

greenSand bindt CO2, zo simpel is het

Sinds 2008 maken wij ons sterk voor CO2 reductie in de atmosfeer. Gewoon omdat we geloven dat de mensheid nog steeds in staat is om haar vergissingen te herstellen en klimaatverandering te stoppen voor deze onomkeerbaar is.

Reductie van CO2 uitstoot vraagt echter een andere manier van leven en produceren en is niet iets wat we overnacht kunnen bereiken.
Bij greenSand hebben we een manier gevonden om daar tijd voor te winnen door nu CO2 uit de atmosfeer te halen en de huidige temperatuurstijging te stoppen.

Dat kan simpel en hoeft niet duur te zijn. Zonder ingewikkelde processen of chemische producten, maar met een 100% natuurlijk mineraal dat miljoenen jaren de balans in de atmosfeer behield.

Wij kunnen dat niet alleen, maar samen met jou en de rest van de wereldbevolking kunnen we de CO2 uitstoot van de laatste 150 jaar binden en daarmee de natuurlijke balans herstellen.

De aarde redt zich wel, nu wij nog!

Hoe we dat doen?

Door elk jaar 7 km3 greenSand (Olivijn) te verspreiden over de gehele aarde kunnen we de wereldwijde jaarlijkse CO2 uitstoot binden en uit de lucht halen. Hierdoor neemt de opwarming van de aarde af en stopt mogelijk zelfs. Zie hier ons 7x7 plan.

En wat kan ik doen?

Jij kan op twee manieren direct onderdeel van de oplossing worden!
Je koopt en gebruikt onze greenSand of greenSand Inside producten. Door greenSand toe te voegen aan alledaagse producten die iedereen wereldwijd gebruikt kan ieder mens direct bijdragen aan voorkoming van klimaatverandering.
Jij of je bedrijf koopt certificaten met een CO2 uitstoot waarde. Wij verspreiden dan greenSand over velden, akkers, stranden, bossen en langs wegen om die CO2 daadwerkelijk te binden.

greenSand, zo simpel is het!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2008

Milieubeleid

Het gewonnen greenSand heeft een rendement van 96%. De overige 4 procent compenseert de winning en transport.

Milieukeurmerken

Twitter @greenSandCO2

Onze partners