Groenewas Textieldrukkerij

Adres

Winselingseweg 41
6541 AH Nijmegen

Telefoon 024 750 62 41

Website http://www.groenewas.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Kleding bedrukken kan bij Groenewas Textieldrukkerij in Nijmegen. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de zeefdrukkerij. In die jaren hebben we een stevige naam opgebouwd. Eerst in Nijmegen, maar inmiddels ook ver daarbuiten. We zijn begonnen in de creatieve sector. Bandjes, bands, festivals en culturele activiteiten, daar liggen onze roots en nog altijd ons hart. We helpen ze dan ook graag; de beginnende bandjes en festivals en doen graag wat extra voor ze. Vanuit deze creatieve hoek zijn we verder gegroeid, eerst naar de horeca en van daaruit verder naar de sportvelden, de kleine- en grote ondernemers, de instellingen en kledingmerken.

Je kleding bedrukken kan bij ons in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en duurzame drukkerij? Laat je kleding bedrukken bij Groenewas in Nijmegen. Wij personaliseren graag kleding en zorgen dat het er altijd goed uitziet en uit blijft zien. Duurzaam met oog op langdurige kwaliteit. Duurzaam in de manier waarop wij werken. Met biologische materialen en watergedragen inkt. We denken proactief mee met onze klanten, zijn altijd bereid net dat beetje extra te doen en zorgen zo voor prettige langdurige samenwerkingsverbanden. Laagdrempelig, persoonlijk en met karakter.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Duurzaam bedrukken, het lijkt een tegenstrijdige combinatie. Maar toch is ook bij drukwerk een milieuvriendelijke manier van werken zeker mogelijk. Voor ons is duurzaam bedrukken vanaf dag één eigenlijk een heel logische keuze geweest. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar de verbeteringen te behalen zijn.

Goed en eerlijk duurzaam bedrukken

Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke druktechnieken bij voorkeur op biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen die gecertificeerd zijn door bijvoorbeeld de Fairwear foundation, of het GOTS eco keurmerk voor biologisch textiel dragen. Daarnaast werken we met inkt op waterbasis. Inkt met minder schadelijke stoffen, die op lagere temperaturen droogt. Ook daar halen we milieuvoordeel. De Vasim, waarin wij gevestigd zijn, heeft daarnaast flink geïnvesteerd in zonnepanelen waar we een groot deel van onze energietoevoer uithalen. Kortom, duurzaamheid in drukwerk, daar staan we voor. In deze branche die hier duidelijk zijn uitdagingen in ondervindt, proberen we door kritisch naar ons hele proces te kijken, toch ons steentje bij te dragen aan een zo laag mogelijke milieubelasting.

Onze partners