GroeneZaken.com

Adres

Bedumerweg 58
9959 PH Onderdendam

Telefoon 06-40657902

Website https://www.groenezaken.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

GroeneZaken is een platform voor duurzame bedrijven. Wij vinden een duurzame maatschappij belangrijk en willen bedrijven en instellingen die duurzaam en milieubewust ondernemen bij elkaar brengen, waardoor zij hun marktpositie ten opzichte van branchegenoten bevorderen.

Milieu en duurzaamheid krijgen steeds meer aandacht in onze maatschappij. Bedrijven en consumenten kiezen tegenwoordig niet alleen op basis van prijs en kwaliteit, maar ook op basis van duurzaamheid. Men kiest steeds meer voor groene producten die door groene bedrijven gemaakt zijn. GroeneZaken is een onafhankelijk platform voor bedrijven en instellingen die duurzaam produceren.

Bedrijven en instellingen presenteren zichzelf bij GroeneZaken aan de hand van hun milieubeleid en de wijze waarop zij hun producten en diensten produceren. Ze worden verder gekwalificeerd met andere kenmerken, zoals milieukeurmerken. Hiermee laten bedrijven zien dat ze daadwerkelijk bijdragen aan een duurzame samenleving.

Als u op zoek bent naar een nieuwe toeleverancier of u wilt weten welk bedrijf bij u in de buurt groen onderneemt, dan vindt u deze op eenvoudige wijze op ons platform. GroeneZaken helpt u een bewuste keuze te maken voor een duurzame en groene toekomst.

GroeneZaken richt zich op 2 milieubewuste doelgroepen:

  1. Bedrijven en consumenten die op zoek zijn naar groene producten of diensten.
    Vul de zoekbalk in om een 'groene zaak' te vinden.
  2. Bedrijven en instellingen die duurzaam ondernemen en online én in meetings in contact willen komen met gelijkgestemden.
    Meld u hier aan als 'groene zaak'. Lidmaatschap op ons platform is 100% gratis.

Kijk hier voor meer informatie.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @GroeneZaken

Onze partners