Groenovatie

Adres

Boeier 7
8401 MV Gorredijk

Telefoon +31(0)6 22665544

Website http://www.groenovatie.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

U kunt bij Groenovatie terecht voor al uw duurzame en energiebesparende groene oplossingen. Op onze website vindt u diverse duurzame producten die u helpen met energiebesparing en energieopwekking. Tevens hebben wij een webshop waar iedereen LED verlichting kan bestellen.

Wij hebben alleen producten van hoge kwaliteit die bovendien zeer scherp geprijsd zijn, mét uitstekende service!
Groenovatie hanteert standaard minimaal 2 jaar garantie op alle producten. Dit kunnen we garanderen, omdat onze producten volgens onafhankelijke internationale normen gecertificeerd zijn.

Met LED verlichting kan er tot 90% energie worden bespaard en dat komt ten goede aan zowel het milieu als de portemonnee van de consument.

Diensten

Als aanbieder van duurzame producten zorgen wij bovendien ook voor advisering, licht- en besparingsberekeningen en natuurlijk voor de installatie van onze producten. Wij kunnen diverse installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, van het aanbrengen van isolerende/inbraakwerende raamfolie tot het installeren van diverse armaturen.
Hiervoor hebben wij de juiste kennis en ervaring in de verschillende disciplines van het installatiewerk. In de uitvoering van het werk wordt duurzaamheid steeds voorop gesteld.
Afhankelijk van uw wensen en behoeften leveren wij u losse producten en diensten of een complete set van beide, om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Wij zijn ervan bewust dat elke opdrachtgever andere wensen en eisen heeft, daarom gaan we graag met u aan tafel om te kijken wat het beste bij u past.

Wederverkopers

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en wilt u distributeur worden van onze producten, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Heeft u advies nodig, of wilt u een (licht)berekening laten maken om inzicht te krijgen in hoeveel u kunt besparen met behulp van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Onze missie is het voorzien van duurzame, energiebesparende oplossingen aan alle bedrijven, organisaties en instellingen. Wij richten ons daarom voornamelijk op de zakelijke markt.
Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal.

Twitter @Groenovatie

Onze partners