GroenPresent

Adres

Steverinkstraat 50
7011 JN Gaanderen

Telefoon 0621130344

Website http://www.groenpresent.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Welkom bij GroenPresent, Cadeaus en Gifts!

Wij zijn een jonge cadeaushop voor duurzame en 'groene' Cadeaus en Gifts. Onze cadeaus zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens erg origineel. Bezoek onze website en wij zijn u graag van dienst.

Als wij ons assortiment vergroten met nieuwe producten dan kijken wij niet alleen naar het product. De achtergrond van het product is misschien nog wel belangrijker, wie maakt het product, welk bedrijf zit er achter en wat is het idee achter de producten. Dit is gemakkelijk uit te leggen aan de hand van een aantal voorbeelden.

Gebruikt vrachtwagenzeil met Italiaans design

Zo is GroenPresent leverancier in Nederland van het Italiaanse merk Somstig. Dit bedrijf maakt allerlei producten van gebruikte vrachtwagenzeilen, bijvoorbeeld: sporttassen, portemonnees, schoudertassen, hoesjes voor mobiele telefoons en brillenhoesjes. Alle producten worden geheel handmatig geproduceerd. Het is een arbeidsintensief proces, maar dan ontstaat er wel een uniek product met hoogwaardig Italiaans design. Het grote voordeel van deze producten is de lange levensduur, vrachtwagenzeil is natuurlijk erg stevig.

Groeiend succes

GroenPresent levert ook diverse producten met bloemzaden. Dit zijn bijvoorbeeld kleine gifts met klavertje-4, vergeet-me-niet of zonnebloemen. Het geven van dit soort cadeaus is niet alleen erg origineel, vaak heeft de bloem zelf ook een boodschap. Iedereen kent het klavert-4 dat staat voor geluk en natuurlijk de vergeet-me-niet plantjes. 

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @groenpresent

Onze partners