Groenprint

Adres

Aristotelesstraat 20
3076 BD Rotterdam

Telefoon 085 - 902 00 22

Website https://www.groenprint.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De drukkerij van Groenprint bestaat al meer dan 30 jaar. Met een team van zo'n 20 betrokken groene vakmensen werken we dagelijks aan CO2-neutraal drukwerk voor onze klanten. Bevlogen vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al jouw grafische producties. Want dat we CO2-neutraal, duurzaam drukwerk maken doet niets af aan de kwaliteit van ons drukwerk.

Persoonlijke advies
Op onze website staan heel veel producten, van placemats tot flyers, maar het kan best zo zijn dat het drukwerk dat je zoekt er niet bij staat. Ander formaat of een afwijkende oplage? Bij Groenprint is dat geen probleem! Je belt ons gewoon en wij zorgen voor passend advies en een offerte op maat. Kom je liever langs? Dat kan ook. Samen met jou kijken onze specialisten graag mee als het gaat om de realisatie van jouw grafische producties.

State of the art apparatuur
Naast de modernste digitale én conventionele drukpersen, hebben wij ook de modernste pre- en afterpress apparatuur in huis. Ons machinepark wordt bediend door gemotiveerde vakmensen waar je op kan vertrouwen. Zij weten hoe nauw drukwerk luistert. Van drukken tot handling, het team van Groenprint staat garant voor jouw productie en een perfect eindresultaat.

We denken met je mee
Je kan bij ons online de prijs meteen zien. Wil je een offerte op maat? Binnen 8 uur ontvang je jouw vrijblijvende offerte. Ook controleren wij gratis en vakkundig jouw bestanden, zelfs als de bestelling nog geplaatst moet worden. Wil je van tevoren weten of de technische opmaak van jouw bestand in orde is? Bel of mail ons. We kijken graag met je mee.

Branche
Grafimedia
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Als onderdeel van onze visie hebben wij onze FSC-gecertificeerde drukkerij ook laten certificeren door ClimateCalc. Wat bleek, bij de productie van drukwerk zorgt onze drukkerij voor maar 10% van de totale CO2-uitstoot. De overige 90% wordt veroorzaakt door onze belangrijkste grondstof: PAPIER. Het was dus zaak om het ‘probleem’ bij de kern aan te pakken en te zoeken naar ‘schoon’ papier. Nieuwsgierig?

Je leest hierover meer op: www.groenprint.nl/co2-neutraal-papier

Milieukeurmerken

Twitter @Groenprint

Onze partners