Grunbeck Waterbehandeling Nederland

Adres

Retentieweg 44
7572 PH Oldenzaal

Telefoon +31(0)541-820903

Website http://www.gruenbeck.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

De toekomst in duurzame waterbehandeling

Grünbeck is in Europa al vele jaren dé specialist op het gebied van duurzame waterbehandeling. Met een jaarlijkse groepsomzet van 130 miljoen euro is Grünbeck een succesvolle en geronomeerde onderneming die over optimale deskundigheid beschikt bij het plannen, contrueren, bouwen en onderhouden van waterbehandelingsinstallaties voor de diverse branches.

Grünbeck heeft zijn eigen onderzoeksbureau met laboratorium en technische teams die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en berekenen van installaties voor waterbehandeling. Zowel het onderzoek als de fabricage van apparatuur en stuur- en regelsystemen waaruit deze waterbehandelingsinstallaties bestaan, wordt uitgevoerd in de fabriek bij het hoofdkantoor in Duitsland. Het fabricageproces in de eigen fabriek zorgt voor de handhaving van een zeer hoog afwerkings- en kwaliteitsniveau van op maat gemaakte oplossingen voor de volgende toepassingen: proceswater, koelwater, demiwater (Reverse Osmose), cv-water, ketelwater, filtering, dosering, waterontharding.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1949

Milieubeleid

Grünbeck kijkt verder dan alleen het leveren van optimale waterkwaliteit. Wij hechten zeer veel waarde aan milieuvriendelijkheid. Hoe kunnen we energie besparen, hoe we installaties duurzamer maken, hoe kunnen we het broeikaseffect terugdringen, hoe kunnen we het gebruik van chemische producten verminderen? Deze vragen stellen wij ons continu. De markten waar Grünbeck in thuis is, zijn onder andere: ziekenhuizen, utiliteiten, industrie, zwembaden en particulieren.

Wilt u weten wat Grünbeck voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advries!

Milieukeurmerken

Twitter @GrunbeckNL

Onze partners