GZ OfficeXperience

Adres

Schoot 3
1551 NB Westzaan

Telefoon 075-6351231

Website http://www.gz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

GZ werkt met een uniek concept waarmee we oplossingen bieden op het gebied van office furniture (kantoormeubilair), office supplies (kantoorartikelen) en office concepts (projectinrichting). Concrete afspraken en persoonlijk contact kenmerken onze dienstverlening.

Aan de basis van de succesvolle dienstverlening van GZ staan ruim 30 gemotiveerde medewerkers die al 25 jaar dagelijks inhoud geven aan de GZ OfficeXperience. GZ ontwerpt, adviseert en realiseert complete inrichtingsoplossingen binnen werk-, leer- en zorgomgevingen. Reken op een gesprekspartner en vooral: op het juiste advies.

Ontzorgen en inspireren

Ook op het gebied van kantoorbenodigdheden, drukwerk en facilitaire middelen levert GZ alles snel en compleet op elke locatie in Nederland. Reken op advies van jouw persoonlijke accountmanager.
Vanuit het nieuwe duurzame kantoor in Westzaan met een fantastische showroom van ruim 2.300m² werkt GZ volgens de nieuwe richtlijnen aan haar en jouw toekomst!

Kom naar onze showroom en laat je inspireren!

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1986

Milieubeleid

GZ OFFICEXPERIENCE, PEOPLE, PLANET, PROFIT

Elke dag zetten onze medewerkers zich met volle energie in voor al onze relaties.

Samen met hen werken we als GZ OfficeXperience aan een schone én veilige omgeving. Vanuit de cultuur van een Zaanse onderneming hebben we een stevig fundament van respect en aandacht voor onze omgeving. Bijdragen aan het milieu, aan diversiteit en aan gezondheid zien we niet als verplichtingen, maar als kansen.

Met dit stuurdocument geven we inzicht in waar we staan en de stappen die we zetten om ons ook op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen continu te verbeteren. We werken aan ons milieu-, arbo- en MVO-beleid en dat doen we volgens de richtlijnen zoals omschreven in ISO 26000 alsmede volgens de milieu- en kwaliteitseisen die wij aan ons zelf stellen in ons eigen kwaliteitsdocumenten. Uitgangspunt is dat er altijd ruimte blijft voor verbetering. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vooral denken aan morgen, aan de toekomst. Een gezonde financiële situatie is uiteraard de basis voor het waarborgen van de continuïteit van onze onderneming. Bij het ondernemen hebben wij echter de focus op onze medewerkers, onze omgeving en de mensen die met onze producten werken.

GZ OfficeXperience; gericht op People & Planet.

Twitter @OfficeXperience

Onze partners