H. Van Meekeren infra

Adres

Rijksweg 50
9731 AC Groningen

Telefoon 050 5425859

Website https://www.vanmeekereninfra.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij kunnen het transport van uw goederen volledig verzorgen met eigen vervoer. De vrachtauto's beschikken veelal over laadkranen waardoor het zelfs mogelijk is om uw goederen te lossen op locatie. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Branche
Mobiliteit
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

H. van Meekeren Infra BV hecht grote waarde aan het milieu.

Ons bedrijf is er alles aan gelegen dat de bronnen waaruit het hout afkomstig is duurzaam en adequaat worden beheerd. Zo worden per ha. bos slechts enkele nauwkeurig uitgezochte bomen gekapt. Al ons hout wordt ingekocht of geïmporteerd conform de Europese houtverordening NR. 995/2010, oftewel de EUTR.

Zij onderkent haar verantwoordelijkheid ten opzichte van haar afnemers en de bevolking, zodat in lengte van jaren het volledige ecosysteem behouden blijft. H. van Meekeren Infra BV levert daarom zoveel mogelijk hout met een FSC-keurmerk, waaruit blijkt dat duurzaam bosbeleid is gegarandeerd.

H. van Meekeren Infra BV ondersteunt een aantal projecten in Suriname, zoals de bouw van een baptisten kerk. Verder worden korte lengtes hout, die overblijven uit de stammen, gebruikt om kozijnen te maken voor deugdelijke woningen voor de plaatselijke bevolking.

Onze partners