Hacron Groen BV

Adres

Papenweg 3
7137 MV Lievelde

Telefoon 0544 39 52 00

Website http://www.hacrongroen.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij willen de Achterhoek een stukje mooier maken....
Mooier groen, mooier schoon én sociaal een stukje mooier...

Dit doen we doordat we als team de mouwen opstropen. Een team dat bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Samen realiseren we een perfecte dienstverlening bij onze opdrachtgevers.
Hacron, doar ku'j van op an!

Als onderdeel van het Vebego-concern koppelt Hacron haar lokale betrokkenheid met een brede kennis en kwaliteit op internationaal niveau op het gebied van groenprojecten en schoonmaak.

Vanuit Hacron Groen zijn wij met ruim 250 collega's actief bij het verrichten van diverse groenprojecten; van tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren tot het onderhoud van gemeentelijk groen. Van boomverzorging tot het groot - en specialistisch onderhoud van ruim 250 voetbalvelden.

Vanuit Hacron Schoon verzorgen wij met ruim 100 collega's de dagelijkse schoonmaak en specialistische schoonmaak bij onze opdrachtgevers in de regio; van sanitair, kantoren en verkeersruimten. Van glasbewassing tot vloeronderhoud en gevelreiniging.

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk organisaties die sociaal willen ondernemen; die de meerwaarde zien in het ondernemen met winst voor iedereen; voor mens en maatschappij. Organisaties die meerwaarde zien in het laten participeren van mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1972

Milieubeleid

Als social enterprise zit het duurzaam ondernemen in onze genen.

Duurzaam personeelsbeleid
Hacron werkt in teams met een mix tussen regulier personeel en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Het is de kracht van Hacron om hen te begeleiden en coachen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling op een reguliere werkplek. Wij investeren in de zelfredzaamheid, niet alleen tijdens het werk, maar ook in de maatschappij; een combinatie tussen woon-, werk- en leefomgeving.

Duurzaam ondernemen
Samenwerken met Hacron betekent kiezen voor een maatschappelijke partner die naast een gezonde bedrijfsvoering de ontwikkeling van de medemens centraal stelt.

Duurzaam milieubeleid
Hacron kiest naast een zo integraal mogelijke aanpak een aantal algemeen geldende aspecten die significante milieuwinst opleveren. Minder milieubelastende materialen en producten. Hacron is partner van NL Greenlabel en heeft haar houten speeltoestellen gelabelled met het NL Greenlabel. Maar ook zijn we bewust bezig met:
- gebruik van duurzaam gekweekt en kwalitatief juist plantmateriaal
- toepassen van juiste meststoffen en bodemverbeteraars
- duurzaam verwerken van groenrestproducten ism Bruins&Kwast, Biomass Management
- gebruik van electrisch gereedschap

Omdat onze medewerkers dichtbij het werk wonen en als het even kan met de fiets komen, is het woon-werkverkeer minimaal belastend voor het milieu.

Milieukeurmerken

Twitter @HacronGroen

Onze partners