Hacron Schoon BV

Adres

Papenweg 3
7137 MV Lievelde

Telefoon 0544 39 52 00

Website http://www.hacronschoon.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij willen de Achterhoek een stukje mooier maken....
Mooier schoon, mooier groen én sociaal een stukje mooier...

Dit doen we doordat we als team de mouwen opstropen. Een team dat bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Samen realiseren we een perfecte dienstverlening bij onze opdrachtgevers.
Hacron, doar ku'j van op an!

Als onderdeel van het Vebego-concern koppelt Hacron haar lokale betrokkenheid met een brede kennis en kwaliteit op internationaal niveau op het gebied van schoonmaak en groenprojecten.

Vanuit Hacron Schoon verzorgen wij met ruim 100 collega's de dagelijkse schoonmaak en specialistische schoonmaak bij onze opdrachtgevers in de regio; van sanitair, kantoren en verkeersruimten. Van glasbewassing tot vloeronderhoud en gevelreiniging.

Vanuit Hacron Groen zijn wij met ruim 250 collega's actief bij het verrichten van diverse groenprojecten; van tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven en particulieren tot het onderhoud van gemeentelijk groen. Van boomverzorging tot het groot - en specialistisch onderhoud van ruim 250 voetbalvelden.

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk organisaties die sociaal willen ondernemen; die de meerwaarde zien in het ondernemen met winst voor iedereen; voor mens en maatschappij. Organisaties die meerwaarde zien in het laten participeren van mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

Als social enterprise zit het duurzaam ondernemen in onze genen.

Duurzaam personeelsbeleid
Hacron werkt in teams met een mix tussen regulier personeel en mensen met een bijzondere positie op de arbeidsmarkt. Het is de kracht van Hacron om hen te begeleiden en coachen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling op een reguliere werkplek. Wij investeren in de zelfredzaamheid, niet alleen tijdens het werk, maar ook in de maatschappij; een combinatie tussen woon-, werk- en leefomgeving.

Duurzaam ondernemen
Samenwerken met Hacron betekent kiezen voor een maatschappelijke partner die naast een gezonde bedrijfsvoering de ontwikkeling van de medemens centraal stelt.

Duurzaam milieubeleid
Hacron kiest naast een zo integraal mogelijke aanpak een aantal algemeen geldende aspecten die significante milieuwinst opleveren. Minder milieubelastende materialen en producten. Hacron Schoon betrekt haar producten met het Europees ECO label bij zusterbedrijf Alpheios.
Omdat onze medewerkers dichtbij het werk wonen en als het even kan met de fiets komen, is het woon-werkverkeer minimaal belastend voor het milieu.

Twitter @HacronSchoon

Onze partners