Hannibal Reizen

Adres

Vrolikstraat 265
1092 TX Amsterdam

Telefoon 00 31 630 622 623

Website https://www.hannibalreizen.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hannibal Reizen is een Nederlandse organisator van wandelvakanties en langlaufvakanties. Opgericht in 1987 en daarmee een van de langst bestaande organisatoren van wandelreizen. Verknocht aan het Franse land besloten we begin jaren negentig het vlakke land in te ruilen voor de Franse Alpen. Daar kwam een lang gekoesterde wens tot leven: het organiseren van wandelvakanties vanuit een eigen stek. Het streven om in korte tijd uit te groeien tot een gigant op het gebied van wandelvakanties stond daarbij niet voorop. Wel het plezier in het verkennen van bergachtige streken in Europa, er een boterham mee te kunnen verdienen en andere wandelaars er deelgenoot van te kunnen maken.

Chambres et table d'hôtes Ancienne Ecole du Villard

Het huis in St. Pierre de Chartreuse werd in 2002 ingeruild voor het leegstaande schooltje van het dorp Le Villard, gelegen in het hart van de Chartreuse. Na een grondige renovatie, verrees Ancienne Ecole du Villard: een schitterend gelegen, statig huis dat op een verrassende en originele wijze is ingericht als chambres et table d’hôtes. Het huis heeft vijf gastenkamers.

Het huis Ancienne Ecole du Villard is ook in zijn geheel te huur. Wilt u een week op wintersport of een week wandelen in de Chartreuse, samen met uw vrienden, uw gezin of familie, kijk dan verder op onze verhuursite: www.gite-en-chartreuse.com

Wandelreisbureau in de Franse Alpen

De laatste jaren ontwikkelde Ancienne Ecole du Villard zich tot een dynamisch wandelreisbureau, van waaruit we al onze reizen coördineren. Wanneer de laatste gasten ons in oktober hebben verlaten, pakken we onze wandelschoenen en trekken eropuit om nieuwe streken te verkennen. Wij exploreren de wandelroutes zelf en beschrijven ze uitvoerig. We keuren de overnachtingplaatsen en proeven de lokale keuken. Met onze wandelervaring start uw toekomstige wandelvakantie. Die is tot in de puntjes geregeld.

De sterke punten van Hannibal Reizen

  • deskundig advies, gebaseerd op persoonlijke ervaring
  • snel antwoord op uw boekingsaanvraag
  • gastvrije accommodaties
  • heerlijke maaltijden
  • zorgvuldige beschrijving van de wandelingen
  • goede prijs-/ kwaliteitsverhouding 
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1987

Milieubeleid

Kleinschalig toerisme. Gebuikmakend van kleine accommodaties in diverse Europese landen. Onze bestemmingen bevinden zich vrijwel altijd buiten de platgetreden paden. Aandacht voor lokale tradities.

Onze partners