Hanze advocaat specialist in arbeidsrecht

Adres

Leonard Springerlaan 35
9727 KB Groningen

Telefoon 050-3130024

Website http://www.hanzeadvocaat.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

We denken altijd in oplossingen in plaats van problemen. We moeten de eerste klant nog tegenkomen die ‘voor de lol’ gaat procederen. In essentie wil iedereen toch zo snel mogelijk en onder de beste voorwaarden van het gedoe af? Dat geldt zeker bij arbeidsconflicten. Met dat gegeven gaan we in een zaak altijd op zoek naar de wederzijdse belangen. Daar ligt de kiem van de oplossing. En kom je er toch niet samen uit, dan kun je altijd nog de gang naar de rechter maken. En dan gaan we voor de volle 100% voor recht & rechtvaardigheid.

Kennis en ervaring, opgebouwd in 1.000-den dossiers

Hanze advocaat bestaat sinds 2006 en heeft sindsdien duizenden organisaties en werknemers bijgestaan. In al die dossier – van groot tot klein – is onze aandacht altijd gericht geweest om het probleem zo snel mogelijk, tegen minimale kosten op te lossen. En dit – voor zover mogelijk – met behoud van de relatie. In 95% van de gevallen lukte dat zonder een juridische procedure bij de rechter. Maar om tot een faire deal te komen, heb je twee partijen nodig. Soms zit een regeling er gewoonweg niet in en dan is de gang naar de rechter noodzakelijk.

Meerdere vestigingen en spreekuurlocaties

Inmiddels zijn we het grootste arbeidsrechtkantoor van Noord- en Oost-Nederland, met vestigingen in Groningen en Zwolle. Daarnaast hebben we spreekuurlocaties in Deventer, Leeuwarden en Utrecht. Daarmee is er altijd een Hanze advocaat in de buurt.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1984

Milieubeleid

Hanze advocaat wil haar steentje bijdragen aan de maatschappij en het milieu zo min mogelijk belasten. En dus ondernemen we met zoveel mogelijk aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Bij voorkeur gebruiken we milieuvriendelijke producten (spaarlampen, papier, batterijen), doen we aan recycling en gebruiken we zo weinig mogelijk papier. Voor een advocatenkantoor een hele uitdaging!

Partner MVO Nederland

Hanze advocaat is partner van MVO Nederland en onderschrijft haar manifest. We hanteren de daarin beschreven visie op MVO als uitgangspunt voor onze bedrijfsbeslissingen en we onderschrijven de genoemde MVO-uitgangspunten.

Maatschappelijke betrokkenheid

Passie voor het vak hebben, maar ook oog hebben voor maatschappelijke zaken. Dat vinden we bij Hanze advocaat belangrijk. We steunen elk jaar een aantal non-profit organisaties. Ieder jaar mag een medewerker daarvoor een organisatie of een project inbrengen. Daarbij krijgt die organisatie van Hanze advocaat de mogelijkheid om zichzelf gedurende het jaar van ondersteuning op de website van Hanze advocaat te promoten. In de afgelopen jaren betrof het onder andere de volgende organisaties: Hospice Lotus in Zwolle, Stichting Doe Een Wens, Kinderboerderij de Beestenborg in Groningen, Nationaal Park De Wieden Weerribben, Manege Onder de Linde.

Onze partners