Hartendames

Adres

Torenallee 26-28
5617 BD Eindhoven

Telefoon 0654740618

Website http://www.hartendames.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Ontdek de groene acts van de Hartendames!

Ontmoet de groene gastvrouwen Ecolien en Durabella. Deze 2 dames zijn tegen vergrijzing, maar dat is bijzaak ze zijn voor vergroening! Voor duurzaam! Lustig strooien de twee toegankelijke zusters met tips uit hun duurzame bijbel:’50 tinten groen’.

De dames hebben de aangename eigenschap dat zij niet veroordelen of preken. Zij communiceren vrolijk en met flair.

Stimuleren de dialoog met uitnodigende vragen. ‘Hoe groen is jouw hart?’ En wat blijkt? Dat iedereen op haar of zijn manier zijn beste beentje voorzet. Dat is een stempeltje waard. ‘Jij bent goed bezig!’.

Amuseren en informeren gaan bij de Groene Gastvrouwen hand in hand.

Zij inspireren, zwengelen de dialoog aan en zetten aan tot nadenken en bewust worden. Regelmatig gaan ze op pad gewapend met microfoon en taperecorder om het publiek het hemd van het lijf te vragen. Bijvoorbeeld hoe groen is jouw hart?

Of hoe duurzaam is uw bedrijf? De antwoorden worden vastgelegd en toegespeeld aan de opdrachtgever voor zijn doeleinden, uiteenlopend van informatievergaring tot het genereren van leads. En dit is nog maar een manier, Ecoline en Durabella komen ook graag om:

• Uw gasten te ontvangen.
• Publiek rond te leiden
• Groene liederen te zingen
• Groene producten te presenteren
• Vraag gesprekken te houden
• Markt onderzoek te doen

De Koffiedames: koffie met een scheutje theater

Zo alledaags en toch zo bijzonder. Koffie is hot! De toenemende behoefte aan verfijning en kwaliteit maakt dat mensen meer dan ooit warm lopen voor het ‘zwarte goud’.

Vandaar: De Koffiedames. Een veelzijdige act die overal inzetbaar is. Op festivals, in winkelcentra, op beurzen en braderieën. Serveer koffie met een scheutje theater en merk hoe dat amuseert, stimuleert, verbindt, promoot en verkoopt.

Beurzen

Verhoog de attentiewaarde van stand en beurs. Leg bezoekers in de watten en win tegelijkertijd hun belangstelling en sympathie.
Verwen gasten met een kopje uitstekende koffie, geschonken door de allervriendelijkste Koffiedames. Zij spreken gasten aan op een manier die drempels verlaagt en harten en deuren opent. Informatief waar nodig. Met een grapje en een kwinkslag waar het kan. Tip: uw bedrijfsnaam op de kopjes en/of aan de voorzijde van de ‘koffietafel’ verhoogt de herkenbaarheid.

Zuivere koffie

Geen slappe slobber, maar eersteklas kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar De Koffiedames voor staan! Wij serveren bij voorkeur biologische, fair trade koffie van vers gemalen bonen. Geadviseerd door koffieleveranciers met verstand van zaken. Wij werken samen met gerenommeerde patissiers voor als er iets bij de koffie wordt geserveerd. Én… de mobiele koffietafel waarin we ons bewegen is in zijn geheel vervaardigd van hergebruikte materialen, waaronder lege koffiecups en -zakken.

Geïnteresseerd in een onderhoudende ontmoeting met deze vrolijke dames?
Bel of mail voor meer informatie naar 0654740618 / info@hartendames.nl

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Wij maken onze acts van hergebruikte of gekregen materialen. De Koffiedames schenken alleen fair- trade koffie. En wij serveren bij de koffie alleen maar producten van biologische afkomst. We werken zoveel mogelijk samen met bedrijven MVO betrokken zijn.

Twitter @hartendames

Onze partners