Heerlijk Water

Adres

K. Adenauerstraat 12
9728 SH Groningen

Telefoon 050-8539686

Website https://www.heerlijkwater.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Vitaal Water, de eenvoudigste manier om gezonder te gaan leven.

Water en de mens

Water. We kunnen geen dag zonder. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen.

Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan?
Maar als u uw lichaam het beste gunt, blijkt dat leidingwater toch niet zo optimaal van kwaliteit. Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en andermans medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en komt dus in uw lichaam.

Bronwater (soms zelfs in plastic flesjes waarvan sommige ongezonde bestanddelen weer oplossen in dat water) is geen alternatief voor kraanwater. Het is vele malen duurder, en het vervoer over honderden kilometers is ook slecht vanuit milieuoogpunt.

De Leliveld vitaliser, geplaatst in uw waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug. De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer georganiseerde vertakkingen. Deze georganiseerde vertakkingen vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld het blad van een varen.

Daarnaast worden de mineralen in het water goed verdeeld en beter benut. Het water krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

De vitalisers werken door overdracht van de trillingen die behoren bij bronwater van de hoogste zuiverheid en trillingen die algemene en specifieke weerbaarheid vergroten.

Hoe het lichaam op water reageert, hangt primair af van de vitaliteit van het water. De vitaliser geeft het water (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) onder alle omstandigheden een belangrijke basis.

Als u daarnaast uw water ook nog ontkalkt en filtert krijgt u water van de allerhoogste kwaliteit dat smaakt als gletsjerwater!

  • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig RVS. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij!
  • De Leliveld watervitalisers staan bekend om hun blijvende diepe en krachtige vitaliserende werking.
  • De energie van de vitaliser is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces wat al gaande is.
  • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en ga je vanzelf meer water drinken. Door meer water te drinken word je meer en meer bewust van wat je voelt en ga je meer en meer vanuit je gevoel leven.
  • De energie van deze tastbare producten wordt via het lichaam opgenomen, daarom is het belangrijk bewust contact te maken met het product.
  • De energie van de vitaliser creëert een krachtig en voedend  energieveld in uw leefomgeving en het vitale water heeft ook na gebruik een positief effect op het milieu.
  • De vitaliser transformeert de stralingsbelasting in het water en het lichaam, daarnaast lost het verstoringen in uw lichaam en in uw energie op. Hierdoor wordt uw lichaam ontlast en kan het zijn natuurlijke balans hervinden!
  • Smakelijk en gezond hoogvitaal water dat ook heerlijk is om mee te douchen. Bovendien creëert de vitaliser een bovis (levensenergie) waarde van boven de 100.000!
  • Drie maanden niet tevreden geld terug garantie op kleine vitalisers en één volledig jaar op leidingvitalisers!

Alle voordelen

Een vitaliser op de waterleiding vitaliseert niet alleen het water en het huis maar de complete energie van de omgeving. Daardoor kan het welzijn van de mensen worden verbeterd, maar er zijn meer redenen omeen watervitaliser voor het hele huis te gebruiken.

In deze Webwinkel verkopen wij een combinatie van watervitalisers, waterfilters en een efficiënte waterontkalker voor het realiseren van de optimale waterkwaliteit.

Heeft u vragen over de producten, de installatie van een vitaliser op de waterleiding, de toepassingen en de voordelen, neem dan contact met ons op wij staan u graag te woord voor persoonlijk advies.

Informatie over de optimale combinatie van waterbehandelingen voor het beste drinkwater, zoals ontkalken, filteren en vitaliseren. 

Lees de ervaringen van gebruikers van onze producten.

Visie Heerlijk Water

‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’

Als u daarnaast uw water ook nog ontkalkt en filtert krijgt u water van de allerhoogste kwaliteit dat smaakt als gletsjerwater!
De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig RVS. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij!De Leliveld watervitalisers staan bekend om hun blijvende diepe en krachtige vitaliserende werking.De energie van de vitaliser is ook veilig in de zin dat het altijd aansluit bij het persoonlijke ontwikkelingsproces wat al gaande is.Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en ga je vanzelf meer water drinken. Door meer water te drinken word je meer en meer bewust van wat je voelt en ga je meer en meer vanuit je gevoel leven.De energie van deze tastbare producten wordt via het lichaam opgenomen, daarom is het belangrijk bewust contact te maken met het product.De energie van de vitaliser creëert een krachtig en voedend  energieveld in uw leefomgeving en het vitale water heeft ook na gebruik een positief effect op het milieu.De vitaliser transformeert de stralingsbelasting in het water en het lichaam, daarnaast lost het verstoringen in uw lichaam en in uw energie op. Hierdoor wordt uw lichaam ontlast en kan het zijn natuurlijke balans hervinden!Smakelijk en gezond hoogvitaal water dat ook heerlijk is om mee te douchen. Bovendien creëert de vitaliser een bovis (levensenergie) waarde van boven de 100.000!Drie maanden niet tevreden geld terug garantie op kleine vitalisers en één volledig jaar op leidingvitalisers!Alle voordelenEen vitaliser op de waterleiding vitaliseert niet alleen het water en het huis maar de complete energie van de omgeving. Daardoor kan het welzijn van de mensen worden verbeterd, maar er zijn meer redenen omeen watervitaliser voor het hele huis te gebruiken.
In deze Webwinkel verkopen wij een combinatie van watervitalisers, waterfilters en een efficiënte waterontkalker voor het realiseren van de optimale waterkwaliteit.
Heeft u vragen over de producten, de installatie van een vitaliser op de waterleiding, de toepassingen en de voordelen, neem dan contact met ons op wij staan u graag te woord voor persoonlijk advies.
Informatie over de optimale combinatie van waterbehandelingen voor het beste drinkwater, zoals ontkalken, filteren en vitaliseren. 
Lees de ervaringen van gebruikers van onze producten.
Visie Heerlijk Water
‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2007

Milieubeleid

De producten die wij verkopen ondersteunen de mens bewuster te gaan leven, ze zijn een uitnodiging om nieuwe mogelijkheden te vinden om gezonder en bewuster te gaan leven en met ons water om te gaan.

Door de kwaliteit van ons water te verbeteren gaan mensen ook bewustere en gezondere keuzes maken ten aanzien van de wereld en het milieu.

Onze Leliveld producten zijn lokaal geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal wat uiteindelijk altijd kan worden hergebruikt.

Onze waterontkalker en watervitaliser werken zonder dat er afvalprocucten ontstaan.

Onze partners