Heigo Nederland

Adres

Industrieweg Oost 28
6662 NE Elst

Telefoon 0481 36 41 11

Website https://www.heigo.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Heigo levert al sinds 1989 producten op het gebied van persoonlijke bescherming voor de professionele eindgebruiker. U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding, veiligheidskleding, (veiligheids)schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Maar onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van al deze producten alleen. Wij adviseren, lossen problemen op en denken actief met u mee. Kortom: Heigo neemt u de volledige zorg rondom de veiligheid van uw professionals uit handen.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1989

Milieubeleid

Earth Line de trots van een nieuwe generatie

Earth Line werd speciaal door Heigo ontwikkeld met het oog op recycling van gebruikte kleding naar grondstoffen voor het maken van polyestergarens en viscose waarmee we opnieuw veilige bedrijfskleding produceren. Dit is mogelijk dankzij de innovatieve HTEX-technologie.

Heigo introduceert nieuwe 100% circulaire kledinglijn

Je zou het niet verwachten maar na de chemische industrie is de kledingindustrie de meest vervuilende ter wereld. Goed voor 20% van het totale afvalwater op onze aarde en verantwoordelijk voor 10% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Dat is meer dan alle internationale vluchten en scheepvaart bij elkaar. Daarnaast gooien we alleen al in Nederland jaarlijks 130 miljoen kilo kleding bij het restafval. Met het oog op de wereld die we aan onze kinderen willen doorgeven, is dit een alarmerende situatie. De missie van Heigo is dan ook dat het roer drastisch om moet.

Twitter heigonederland

Onze partners