Hemdvoorhem

Adres

Jadelaan 25
2132 XX Hoofddorp

Telefoon 020 820 3744

Website https://www.hemdvoorhem.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hemdvoorhem is de webshop voor mannen van Nederland. Je vindt hier alles wat een man nodig kan hebben qua kleding, accessoires en ook cadeaus. Met name indrukwekkend is het assortiment strijkvrije overhemden. Dit zijn overhemden die niet gestreken hoeven te worden. Je vindt overhemden in alle kleuren, alle motieven. Ook voor de lange mannen zijn er speciale overhemden te vinden namelijk die met mouwlengte 7.

Maar het is niet louter overhemden wat de klok slaat bij hemdvoorhem. Tevens is er een groot aanbod, heren ondergoed, sokken, kousen, polo's en parfum.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Hemdvoorhem hanteert zogenaamde groene retourzendingen. Dit wil zeggen dat klanten aangespoord worden om mobieltjes die niet langer in gebruik te zijn, te zenden naar Hemdvoorhem. Hemdvoorhem werkt namelijk samen met de organisatie Fair Gold Foundation. Deze organisatie recyclet waardevolle metalen die zich in de mobieltjes bevinden. De opbrengsten hiervan gaan rechtstreeks naar lokale partners in het regenwoud die bijdragen aan conservatie. Zo wordt de retourzending ingezet om iets goeds te doen voor ons milieu.

Hemdvoorhem is tevens kritisch op het producten aanbod. Ze werkt vrijwel exclusief samen met Duitse top overhemden merken die voldoen aan de certificaties, Standaard 100 en Sustainable Textile Production (STeP) van OEKO-TEX.

Hemdvoorhem benut FSC-verpakkingen bij verzendingen om zo min mogelijk lucht mee te laten vervoeren.

Ten slotte, denk Hemdvoorhem mee m.b.t. de mobiliteit van werknemers. Een deel van de werknemers van de webwinkel werkt op afstand, vanuit huis. Hemdvoorhem omarmt Het Nieuwe Werken als zijnde manier om een steentje bij te dragen aan het verminderen van drukte op de Nederlandse autowegen.

Onze partners