Heras Mobile Fencing & Security

Adres

Klompenfabriek 14
5684 NB Best

Telefoon 0499 551 551

Website https://www.heras-mobile.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Heras Mobile Fencing & Security is de internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen. Een bijzonder specialisme dat bijdraagt aan bouwen en ondernemen zonder sores. Mede op basis van een excellente logistieke performance.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Heras Mobile loopt voorop in haar branche que duurzaamheid
Duurzaamheid is een morele en commerciële verplichting. Duurzaam ondernemen is ook ‘gewoon doen’ en samen de mouwen opstropen. Duurzaamheid is een meerwaarde. We zijn er best trots op dat we hierin voorop lopen in de branche.

Duurzaam ondernemen in bouwhek land
Ons hoofdkantoor staat in Nederland en daar worden onze duurzame initiatieven primair gewogen. In onze blogs leest u uitgebreid over de initiatieven en acties welke Heras Mobile Fencing & Security onderneemt op duurzaamheids gebied. Klik hier om meer te lezen

Lean and Green Personal Mobility Award
Heras Mobile is een van de 400 Nederlandse bedrijven met de Lean and Green Personal Mobility Award van het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Milieu. Houders van de award committeren zich om binnen vijf jaar de CO2-reductie met ten minste 20% te verminderen.

Verduurzaming productie
De Noise Control Barrier is wellicht het beste voorbeeld van een integraal duurzaam product. Dit zeil, voor bevestiging aan onze bouwhekken, absorbeert tot 20dB geluid. Aannemers zijn maar wat blij met minder herrie voor de omgeving en de betere bescherming van de eigen medewerkers.

Samenwerking met toeleveranciers en afnemers
Voor verdere vermindering van onze CO2-uitstoot, energieconsumptie en afvalstromen zoeken we nadrukkelijk samenwerking met toeleveranciers en afnemers. Wat we zelf kunnen, doen we. Ons hoofdkantoor is 100% klimaatneutraal. Fabrieken zijn goed geïsoleerd en voorzien van LED-verlichting. Ook voor de bewustwording intern stimuleren we het gebruik van hybride auto’s.

Verantwoordelijk bedrijf
We beoordelen onze processen ook op het effect naar de maatschappij. Werken graag samen met een sociale werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met extra begeleiding en kleine aanpassingen leveren ze uitstekend werk. Waar mogelijk ondersteunt Heras Mobile lokale initiatieven en evenementen.

Twitter @herasbv

Onze partners