Hesselink Koffie

Adres

Rondweg Zuid 95
7102 JD WINTERSWIJK

Telefoon 0543 512416

Website http://www.hesselinkkoffie.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven we dat koffie het verschil in uw dag kan maken. In uw drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop u even stil staat en de tijd neemt om met aandacht te beleven. Dit zijn de momenten waarop u uw herinneringen maakt.

Als familiebedrijf benadert Hesselink Koffie koffieproductie- en bereiding al 135 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt. Koffie en familie zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij streven er naar om u een optimaal gevoel van comfort te geven iedere keer dat u Hesselink Koffie drinkt.

Van productie tot bereiding: wij vinden dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie. Daarom zien we toe op een duurzame en eerlijke totstandkoming van onze kwaliteitsproducten.

Hesselink Koffie maakt koffie persoonlijk. Uw verhalen en geluksmomenten geven onze koffie zijn uitzonderlijke smaak. Hesselink Koffie laat mensen geluk proeven.

Branche
Eten en drinken
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1885

Milieubeleid

WAT MAAKT HESSELINK KOFFIE DUURZAAM?
Duurzaam betekent bij Hesselink Koffie meer dan enkel een duurzame koffieboon. Ecofys, een Nederlands consultancybedrijf voor duurzame energie, heeft hier interessante studies over uitgevoerd. Hieruit bleek dat de CO2-voetafdruk van koffie voor 14% bij de plantage zit, voor 6% bij het transport, voor 12% bij het productieproces en voor 68% bij het eindgebruik.

Deze eerste drie onderdelen kunnen wij beïnvloeden door duurzaamheid door te voeren in ieder aspect van onze organisatie. Om voor u inzichtelijk te maken hoe wij dat doen, hebben we ‘Hesselinks Sustainability Grid’ ontwikkeld. Hierin vindt u precies terug hoe onze processen zijn vormgegeven.

Hesselink Koffie staat voor duurzame CO2-neutrale koffie, in elke zin van het woord. Zo kunt u onder andere teruglezen welke duurzame koffiebonen we gebruiken, hoe onze branderij zelf zijn groene energie opwekt en andere energiebesparende maatregelen neemt.

Milieukeurmerken

Twitter @hesselinkkoffie

Onze partners