Hexspoor E-Fulfilment

Adres

Ladonkseweg 9
5281 RN Boxtel

Telefoon 0411652120

Website http://www.hexspoorfulfilment.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Fulfilment challenges
Natuurlijk zorgen we ervoor dat we uw webshop bestellingen altijd tijdig en correct leveren, maar we gaan veel verder. Wij kunnen ál uw wensen en behoeften op het gebied van fulfilment vervullen. Geen uitdaging is ons te gek, onze deskundige medewerkers zorgen persoonlijk voor een succesvolle oplossing die bij ú past.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1998

Milieubeleid

Onze werkomgeving
Waar mogelijk maken wij gebruik van duurzame oplossingen. Ons pand is duurzaam ingericht, door bijvoorbeeld vloerverwarming en energiezuinige verlichting. In ons werk gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke en herbruikbare verpakkingen en uiteraard scheiden we ons afval.

Energie
We zijn zeer zuinig met energie. De restwarmte afkomstig van de compressoren in de binderij wordt opnieuw gebruikt. We gebruiken spaarlampen en het licht wordt met bewegingssensoren automatisch aan- en uitgeschakeld. Al onze energie is 100% groen en elk jaar laten we een energiescan uitvoeren om nóg zuiniger te kunnen werken.

Distributie
Zowel bij de pakketdiensten als de brievenbuspost ligt de afspraak om de uitstoot van CO2 100% te compenseren. Samen met onze vervoerders delen wij onze palletzendingen zo efficiënt mogelijk in. We combineren vrachten en al onze vervoerders werken met het Lean and Green certificaat.

Twitter @Hexspoor_e

Onze partners