Hiemstra Installatietechniek B.V.

Adres

Rienck Bockemakade 8
8601 AC Sneek

Telefoon 0515 412 371

Website http://www.hi-sneek.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Licht- en krachtinstallaties, datanetwerken, telecommunicatie, industriële automatisering, verlichtingstechniek, airconditioning … Hiemstra Installatietechniek combineert en integreert installatiesystemen en past ze aan uw wensen aan. Toegespitst op uw eigen omgeving ontvangt u kwalitatief hoogwaardig maatwerk. En dat is prettig, want u wilt op uw installaties kunnen vertrouwen.

Hiemstra Installatietechniek biedt alles wat uw installatie nodig heeft om zonder problemen en naar behoren te functioneren. Dat begint al bij het bedenken en het ontwerpen en dat gaat door tot na de oplevering. U heeft met Hiemstra Installatietechniek een installateur achter u staan. Dat is zeker.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners