Hoffman Elektro

Adres

Ambachtstraat 5
2861 EW Bergambacht

Telefoon 0182 303 120

Website http://www.hoffmanelektro.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden elektrotechnische installaties voor woningen en utiliteitspanden. Of u nu op zoek bent naar domotica, een geavanceerd beveiligingssysteem of naar wat
u kunt besparen met duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en LED-verlichting, onze mensen
denken graag en vrijblijvend met u mee. Ontwikkelingen in de elektrotechniek staan niet stil. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen.

De meeste van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners.

Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast. Niet voor niets is ons motto Installeren is mensenwerk.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners