Hollandridderkerk B.V.

Adres

Kolenbranderstraat 14
2984 AT Ridderkerk

Telefoon 0180-48 22 22

Website http://www.hollandridderkerk.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hollandridderkerk levert producten en diensten op het gebied van het verwerken en produceren van opdrachten waarbij boodschap, proces, content, productie, fulfilment en distributie als oplossing centraal staan voor o.a. organisaties uit retail, marketing en communicatie, uitgeverijen, opleidingsinstituten, overheid, financiële instellingen, reisorganisaties, (petro-) chemische- en bouwtechnische industrie. Daarnaast levert Hollandridderkerk producten en diensten op het gebied van beveiligd drukwerk en vertrouwelijke documenten voor financiële instellingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, notarissen, justitiële instellingen en overheden.

Branche
Grafimedia
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1955

Milieubeleid

Om vorm te geven aan milieu en haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid wordt het begrip ‘duurzaam ondernemen’ concreet nagestreefd. De beheersing van de milieuaspecten, de concrete doel- en taakstellingen en het voorkomen of het minimaliseren van mogelijke belasting of aantasting van het milieu vormen de basis voor continue verbeteringen. Hollandridderkerk voldoet aan wet- en regelgeving, waarbij het Activiteitenbesluit een belangrijke rol speelt.

Duurzaam ondernemen wordt intern bereikt door het toepassen van processen, middelen en producten die het milieu zo weinig mogelijk belasten, het streven naar (energie-)besparingen en het beperken en milieuvriendelijk verwerken van afvalstromen. Daarnaast is er aandacht voor milieuaspecten, die samenhangen met de levering van goederen en diensten, zoals de eigenschappen van ingekochte goederen en de wijze waarop de ingekochte goederen en diensten op de locatie van de leverancier worden geproduceerd.

Duurzaam ondernemen wordt extern bereikt door deze aspecten mee te wegen bij de selectie van leveranciers en het aan afnemers aanbieden van alternatieve milieuvriendelijke producten en diensten.

Onze partners