Holonite

Adres

Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen

Telefoon 0166-601 300

Website http://www.holonite.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite binnen de bouw en de kozijnenindustrie een leidende positie verworven. Holonite producten zijn onder meer waterdicht, onderhoudsarm en vorst- en alkalibestendig en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende kleur- en textuurvariaties. Bewerkingen aan Holonite producten worden op specificatie uitgevoerd. Eigenhandig zijn deze ook zeer eenvoudig te bewerken door middel van een steenboor en –zaag.

Holonite voorziet elke levering (indien gewenst) van de bijbehorende bevestigings- en montagematerialen voor een snelle verwerking op de bouw. Hiermee is Holonite niet uitsluitend een producent van bouwelementen voor de reguliere bouw, maar een partner en meedenker binnen de bouwkolom. Ook de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk geven keer op keer weer invulling aan deze rol.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1969

Milieubeleid

Holonite producten zijn duurzaam en Cradle to Cradle gecertificeerd. Het afgelopen jaar is Holonite op product- en procesniveau uitvoerig onderzocht. Het uiteindelijke doel van dit onderzoek is om hergebruik van Holonite producten te realiseren. Dit betekent Holonite producten die aan het einde van hun levensduur zijn, omzetten in nieuwe Holonite producten.

Milieukeurmerken

Twitter @Holonite

Onze partners