HOT&TOT

Adres

Koelmalaan 350
1812 PS Alkmaar

Telefoon 085-0013636

Website https://www.hottot.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

HOT&TOT is een Nederlands merk, opgericht in 2014 aan de rand van Amsterdam. HOT&TOT combineert Hollands ondernemerschap met de alsmaar groeiende vraag naar duurzame en stijlvolle producten.

De horloges van HOT&TOT zijn volledig met de hand gemaakt van hout en zijn daardoor geheel vrij van giftige stoffen en kunstmatige materialen. Het hout dat voor onze horloges wordt gebruikt is resthout en komt van over de hele wereld. Er zijn voor onze horloges dus geen bomen omgehakt. Maar, voor ieder horloge dat wij verkopen, planten wij een boom. Hiervoor hebben we al sinds onze oprichting een samenwerking met de nonprofit stichting One Tree Planted. Namens HOT&TOT zijn er inmiddels duizenden bomen aangeplant in Bolivia, op De Filipijnen en in de Amerikaanse staat Oregon. Zo maken we samen de aarde een stuk groener!

Onze houten horloges vormen een combinatie van stijl, luxe en een verantwoordelijke en duurzame kijk op onze planeet. We halen onze inspiratie uit zowel verre reizen, als fietstochten door de Beemster of de duinen. Al onze horloges zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en een duurzame state-of-mind. We gebruiken diverse soorten hout, ieder soort met haar eigen karakteristieke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ieder horloge uniek is en past bij elke outfit. Daarnaast zijn onze horloges ook nog eens ontzettend licht en ademend, waardoor je amper door hebt dat je ‘m om je pols hebt.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Het doel van HOT&TOT is om een duurzame footprint achter te laten op onze planeet. Dit doet zij o.a. door voor ieder verkocht horloge een boom te laten planten.
Daarnaast gebruikt HOT&TOT enkel gerecyclede materialen voor hun verpakkingen en promotiemateriaal. De horloges worden dan ook geleverd in luxe, maar gerecyclede horlogedoosjes.
De bomen worden geplant in samenwerking met Stichting One Tree Planted en op deze manier zijn er dankzij de klanten van HOT&TOT al duizenden bomen geplant!

Milieukeurmerken

Twitter @hottotnl

Onze partners