Houthandel Van Loon

Adres

Nijverheidstraat 23
4261 TK Wijk en Aalburg

Telefoon 041-6352609

Website http://www.hardhouthandelvanloon.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Twee generaties lang (sinds 1987) zijn wij een betrouwbare voorraadhoudende leverancier in massief hardhout en zachthout voor de particuliere doe-het-zelver en de professionele gebruiker/groothandel. Binnen ons assortiment ligt de nadruk op tuinhout en een grote hoeveelheid constructie- en GWW hout. Enkele voorbeelden hiervan zijn terrasplanken, schuttingplanken, brugdekdelen, damwand, maar ook kant-en-klare producten zoals tuinhuizen.

Ons afnemersbestand bestaat uit;

particulieren, hoveniers, aannemers/bouwbedrijven en overheidsinstanties zoals gemeentes. Met onze kennis en deskundigheid, groot assortiment, klant specifieke maatwerk mogelijkheden en vooraanstaande positie in duurzame ontwikkeling en verantwoord bosbeheer. Dit zodat de houtstroom en behoudt van de natuur in de toekomst voor de volgende generaties op aarde gewaarborgd blijven. We werken met gemotiveerde en getalenteerde medewerkers, die door hun jarenlange ervaring en kennis ieder hun sporen in de houtsector verdient hebben.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1987

Milieubeleid

Wij zijn een moderne hardhouthandel met meer dan 30 jaar vakmanschap in de houtbranche. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren & bedrijven in de gehele Benelux, zoals; Doe-het-zelvers | ZZP’ers | Klusbedrijven | Hoveniers | Bouwbedrijven | Groothandel | Gemeentes & Overheid. Er is bij onze houtzagerij keuze uit meer dan 50 houtsoorten zoals Bankirai en Azobe afkomstig uit gecertificeerde (EUTR, FLEGT, FSC, PEFC) bossen met verantwoorde houtkap door middel van legaal & duurzaam bosbeheer. Wij beschikken over een grote voorraad stammen en hanteren de hoogste kwaliteitsnomen voor het zagen van maatwerk balken en andere bestek afmetingen. Eventueel geleverd met CE-keurmerk (officieel constructiehout certificaat).

Twitter @hardhouthandel

Onze partners