Houtverwerkingsindustrie Fransen

Adres

Grote Bottel 7a
5753 PE Deurne

Telefoon 0493-326070

Website http://www.fransen-deurne.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Eerlijkdivers en flexibel. Dat is Houtverwerkingsindustrie Fransen. En dat zijn we voor iedereen, want we leveren zowel aan particulieren àls aan zakelijke klanten. Of u nu één paaltje of een volle vracht nodig heeft, onze deur staat evengoed voor u open. 
 
Houtverwerkingsindustrie Fransen levert een breed assortiment aan houtproducten en aanverwante producten. Meedenken met de klant is hierbij de sleutel. De ruime voorraad bied vaak de juiste oplossing, maar we kijken ook graag verder dan onze eigen voorraad om het ideale product voor uw vraag te vinden. 
Branche
Industrie
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1895

Milieubeleid

Als houtverwerkend bedrijf voelen wij ons verantwoordelijk om op een duurzame manier met hout en bossen om te gaan. Daarom zijn we zowel FSC® als PEFC gecertificeerd, zijn we partner van MVO Nederland en bovendien dealer van het milieuvriendelijk verduurzaamde FirmoWood.

 

Ons assortiment bestaat enkel uit verantwoord geproduceerde houtproducten. Onze producten kunnen geleverd worden met FSC®, PEFC of Keurhout certificaat. Zo weten we zeker dat we geen bijdrage leveren aan illegaal of onverantwoord geproduceerd hout. 

Daarnaast zoeken we continue naar innovatieve, milieuvriendelijke verbeteringen voor houtproducten. Het stoomgemodificeerde hout Firmowood is ons antwoord op deze zoektocht. Met dit betaalbare, milieuvriendelijke en duurzame product bieden wij een alternatief voor tropisch hardhout en geïmpregneerde houtproducten.
Ons respect voor het milieu uit zich ook in de utivoering van onze projecten. Landschappelijke projecten, zoals paden en bruggen, worden geïntegreerd in het landschap. Er wordt letterlijk ‘om de boom’ heen gebouwd,  zodat het milieu minimaal lijdt onder onze werkzaamheden.

Tot slot nemen we sinds enkele jaren enkel nog Groene stroom af.

 

Milieukeurmerken

Twitter @HVFransen

Onze partners