Hoveniersbedrijf Dennis Pieper

Adres

Legioen 127
6661 SC Elst

Telefoon 06-42673194

Website https://www.hoveniersbedrijfdennispieper.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hoveniersbedrijf Dennis Pieper is een jong bedrijf dat pas sinds augustus staat ingeschreven bij de KVK. Het betreft een eenmansbedrijf dat zich volledig richt op klantvriendelijkheid. De klant gaat ten alle tijden voor. Doelstelling van het bedrijf is om zo duurzaam mogelijk te werken, maar zeker om bij de aanleg van de tuin gebruik te maken van Duurzame materialen. Ik werk graag met Douglas hout, gebakken klinkers en led verlichting. Daarnaast zijn planten in de tuin van groot belang. Het liefst wordt uw tuin zo groen mogelijk. Een tuin zonder boom is dan ook geen tuin. 

Hoveniersbedrijf Dennis Pieper kan voor u zowel de aanleg, als het onderhoud van de tuin verzorgen. Ook voor het maken van een beplantingsplan of de aanleg van 12 volt buitenverlichting bent u aan het juiste adres. 

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Hoveniersbedrijf Dennis Pieper is voornamelijk duurzaam met het gebruik van materialen. Aan het duurzaam gebruik van gereedschap wordt nog gewerkt. Al het vrijgekomen afval wordt keurig gescheiden afgevoerd. Daarnaast zullen we altijd bij het leeghalen van de tuin bekijken of er materiaal hergebruikt kan worden. 

 

Onze partners