HtW Installatietechniek

Adres

Rondweg Zuid 91
7102 JD Winterswijk

Telefoon 0543 513 489

Website http://www.htw.net

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektrotechniek, installatietechniek, klimaattechniek, ecotechniek. Data- en telecommunicatiesystemen, toegangscontrolesystemen, patiëntenzorgsystemen, airconditioning, gebouwbeheerssystemen, energiezuinige verlichting, thermische zonne-energie. Een greep uit de diensten van HtW Installatietechniek.

HtW Installatietechniek voert nieuwbouw-, onderhoud-, renovatie- en servicewerkzaamheden uit binnen o.a. de woningbouw, utiliteit, detailhandel en particuliere sector. Een installateur die met u meedenkt en meewerkt aan een totaaloplossing. Altijd op basis van de meest recente technieken en actuele eisen.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners