HVP Aqua

Adres

Witte Paardweg 26
1521 PV Wormerveer

Telefoon 0756151306

Website https://www.hvpaqua.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Specialist in aquarium LED verlichting. HVP Aqua is ontstaan uit de passie van de oprichters voor hoogwaardige aquarium verlichting. Zij vonden echter destijds dat het aanbod of te duur of onwenselijk qua kwaliteit. Hier moet verandering in komen en zodoende zijn de HVP aquarium LED verlichting product lijnen tot stand gekomen: goldLINE, retroLINE, marineLINE.

Alle producten door HVP Aqua vervaardigd komen uit eigen fabriek. Zodoende kan een hoge kwaliteit gegarandeerd worden. Alsmede, dat er absoluut geen sprake is van kinderarbeid of bijv. giftige verf, wat helaas nog wel het geval kan zijn bij andere aanbieders. De producten zijn vanzelfsprekend waterdicht. En komen met 2 jaar garantie.

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

HVP aqua werkt louter met LED lampen, wat een van de zo niet meest duurzame vorm van verlichting beschikbaar is. De LED lampen van HVP aqua dammen de proliferatie van algen in, maar ondersteunen juist de groei van koraal. De dimbare LED lampen hebben verder een positief effect op het gemoed van de vissen zelf. Het is namelijk mogelijk om dag en nacht simulatie in te stellen. Het is absoluut niet goed om vissen de hele dag bloot te stellen aan fel licht. Ook de vissen hebben rust nodig. Maanlicht kan gesimuleerd worden. Naast dat je vissen relaxter worden kan het als eigenaar van het aquarium ook uitermate interessant zijn om het gedrag van de vissen te observeren tijdens de 'nacht'.

Onze partners