Hydraloop Systems BV

Adres

Agora 4
8934 CJ Leeuwarden

Telefoon 088 - 100 3500

Website http://www.hydraloop.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Hydraloop maakt compacte, slimme, zelfreinigende water recycle producten, die weinig onderhoud nodig hebben en de eerste zijn in hun soort. De unieke, gepatenteerde en revolutionaire technologie garandeert dat het gedesinfecteerde water schoon, helder en veilig te hergebruiken is. Met de kant en klare producten van Hydraloop kunt u uw leven leiden ‘zoals altijd’, maar dan zonder de grondstoffen van de aarde uit te putten. 

Met een Hydraloop kunt u 85% van het water in huis reinigen en hergebruiken. Dit levert een besparing op van 45% op uw waterrekening. Bovendien reduceert het uw afvalwater met 45%. Met een Hydraloop bespaart u daarnaast energie en reduceert u uw CO2-uitstoot.

De slimme oplossingen van Hydraloop voor huishoudens en bedrijven zijn essentieel om ecologisch te leven en maken het mogelijk om duurzaam te leven zonder aan levenskwaliteit in te boeten. Het is prima mogelijk om de Hydraloop te combineren met het hergebruik van regenwater. Hydraloop's oplossingen voor gebouwen, chalets en hotels maken een circulaire, duurzame werking van uw bedrijf mogelijk, creëren meerwaarde voor uw eigendom en dragen bij aan certificering.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Hydraloop is bekroond met het Zwitserse kwaliteitslabel 'Efficient Solution', is gecertificeerd door KIWA en getest en gecertificeerd door het gerenommeerde onafhankelijke testbureau PIA in Aken (Duitsland).

Hydraloop water voldoet ruimschoots aan nationale en internationale standaards voor grijs water.

Hydraloop is lid van de World Alliance for Efficient Solutions, de Water Alliance, Water Europe, Open Cities en The Water Council.

 

Twitter @hydraloop

Onze partners