HYSCON Delfland

Adres

Sikkel 16 C
3274 KH Heinenoord

Telefoon 0107531144

Website https://www.sanitairehygiene.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

HYSCON: vakman in hygiëne

Kom jij nog graag terug naar een plek met een vies toilet? En heb je er ook zo’n hekel aan als je bij een toiletbezoek misgrijpt naar het toiletpapier, de zeep op is of er niets is om je handen mee af te drogen? Inderdaad. Dan wil je toch niet dat de gebruikers van jouw sanitaire ruimtes dat wel overkomt? Je wilt een gastvrije en prettige sfeer creëren voor jouw medewerkers en gasten. Daarvoor is een hygiënische, nette omgeving de basis.

Maar hoe zorg je hiervoor? Met de producten én service van HYSCON. Wij zijn jouw vakman in hygiëne. We helpen je om je sanitaire ruimtes en keukens op ieder moment schoon en fris te houden. Daarom zorgen we er onder andere voor dat je altijd genoeg producten op voorraad hebt.

Fris en schoon sanitair is enorm belangrijk voor de uitstraling van je organisatie. Laat je de hygiënische inrichting van jouw organisatie aan ons over? Dan profiteer je van betere, snellere en goedkopere hygiënische oplossingen en heb je er zelf geen omkijken meer naar. Zo weet je zeker dat het met de hygiëne binnen jouw organisatie te allen tijde goed zit.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

MVO

Mens en Milieu staan centraal in onze bedrijfsvoering.
Niet alleen voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers en naasten is een schone en prettige (werk-) omgeving belangrijk.

U als klant staat centraal, alle werkzaamheden bij u worden in één bezoek uitgevoerd.
De meeste van onze producten hebben een Cradle-to-Cradle, FSC en/of ECO label.
Wij doen aan afvalscheiding.
Onze bedrijfswagens voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen.
Beperking transportbewegingen door economische route- en werkindeling.
Wij zijn voortdurend bezig daar waar milieubesparing mogelijk is om onze werkprocessen en productkwaliteiten aan te passen.
Papierstroom verminderen door digitaliseren van werkprocessen en facturatie.

Milieukeurmerken

Onze partners