HYSCON West

Adres

Blekerstraat 3
2222 AN KATWIJK

Telefoon 0107531144

Website https://www.sanitairehygiene.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

HYSCON: HYGIËNE EN SERVICE IN VERTROUWDE HANDEN

Hyscon is dé serviceorganisatie voor hygiëne in sanitaire ruimtes en keukens. Vanuit 11 zelfstandige vestigingen in Nederland verrichten wij onze services en leveringen aan ruim 7.000 bedrijven en instellingen.

Hyscon heeft een ruim assortiment aan hygiënische oplossingen. Of het nu toiletten of keukenfaciliteiten zijn, Hyscon draagt zorg voor een hygiënische inrichting en goede uitstraling: van een complete toiletinrichting tot een handige luchtverfrisser.

Wij leveren, monteren, onderhouden en vullen door u –uit een ruim assortiment- gekozen apparatuur in de sanitaire ruimtes en keukens van uw bedrijf. Daarnaast worden bijbehorende verbruiksmaterialen periodiek op een vaste dag aangevuld. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende toiletpapier, schone handdoeken en schoonmaak- en vaatwasmiddelen. Zeepautomaten zijn op deze manier altijd werkend en gevuld en voorziet daarmee sanitaire ruimtes van een frisse geur.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2004

Milieubeleid

MVO

Mens en Milieu staan centraal in onze bedrijfsvoering.
Niet alleen voor u als klant, maar ook voor onze medewerkers en naasten is een schone en prettige (werk-) omgeving belangrijk.

U als klant staat centraal, alle werkzaamheden bij u worden in één bezoek uitgevoerd.
De meeste van onze producten hebben een Cradle-to-Cradle, FSC en/of ECO label.
Wij doen aan afvalscheiding.
Onze bedrijfswagens voldoen aan de nieuwste Europese richtlijnen.
Beperking transportbewegingen door economische route- en werkindeling.
Wij zijn voortdurend bezig daar waar milieubesparing mogelijk is om onze werkprocessen en productkwaliteiten aan te passen.
Papierstroom verminderen door digitaliseren van werkprocessen en facturatie.

Milieukeurmerken

Onze partners