I can change the world with my two hands

Adres

Jasper Leijnsenstraat 21
1056 XL Amsterdam

Telefoon 0644504974

Website http://www.icanchangetheworldwithmytwohands.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

I can change the world with my two hands is een project geïnitieerd door kunstenaar Natascha Hagenbeek. Zij wil met haar project een ecologische leefstijl stimuleren en spreekt de verwachting uit dat als veel mensen hun leefstijl een klein beetje veranderen dit grote impact heeft.

De stadstuin is de kern en het laboratorium van het project. Hier werkt Natascha in de buurt sinds 2011 aan een duurzame voedsel-afval kringloop. 

Bij de tuin ligt de winkel Access to Tools. Hier vind je door Natascha gecureerde gereedschappen voor een ecologische leefstijl, die zij-aan-zij worden verkocht met de producten uit de tuin. Er wordt gestreefd naar duurzame producten die esthetisch, maar ook ethisch zijn: er zit kennis en ervaring achter die gedeeld worden als informatie over achtergrond en gebruik.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

I can change organiseert uiteenlopende evenementen om samen te werken aan een betere leefomgeving. Met de buurt en participanten, maar ook met kunstenaars en dromers. I can change werkt aan een blauwdruk ter inspiratie voor andere doeners, en wil uiteindelijk in elke wijk een voedsel-afval kringloop. 

Onze partners