ICEFISH BV

Adres

Braillestraat 12
2652 XV Zoetermeer

Telefoon 0182-636239

Website https://icefish-scs.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Wij zijn ICEFISH, een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte koelinstallaties, DX-units en warmtepompen. Als bedrijf geloven we dat we een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarom maken wij gebruik van het duurzame koudemiddel R290, ook bekend als propaan.

R290 is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele koudemiddelen omdat het een lagere opwarming van de aarde en ozonafbraakpotentieel heeft. Het is een natuurlijk koudemiddel dat niet schadelijk is voor de ozonlaag en bovendien weinig bijdraagt aan het broeikaseffect. Door gebruik te maken van R290, dragen wij bij aan het verduurzamen van de wereld en het verminderen van de impact van koeling op het milieu.

Bij ICEFISH richten we ons op het bieden van oplossingen op maat voor onze klanten. We begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom hebben we een toegewijd team van professionals die in staat zijn om op maat gemaakte koelinstallaties, DX-units en warmtepompen te ontwerpen en produceren die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook efficiënt en betrouwbaar.

We zijn er trots op dat we in staat zijn om onze klanten te voorzien van oplossingen die niet alleen hun behoeften vervullen, maar ook bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. We geloven dat de toekomst van koeling en klimaatbeheersing duurzaam is en we zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan deze toekomst.

Als bedrijf zijn we toegewijd aan het bieden van uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten. We willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze producten en dat we samenwerken om de best mogelijke oplossingen te vinden. Wij geloven dat samenwerking en communicatie essentieel zijn voor succes en we streven er altijd naar om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen.

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zijn wij er trots op dat we een rol kunnen spelen in het creëren van een betere toekomst voor iedereen. Bij ICEFISH blijven we ons inzetten voor duurzaamheid, innovatie en klantenservice, en we kijken uit naar een toekomst waarin we onze klanten kunnen blijven ondersteunen en bijdragen aan een betere wereld.

Branche
Industrie
Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2014

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners