ICT Group

Adres

Kopenhagen 9
2993 LL Barendrecht

Telefoon +31889082000

Website http://ict.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

ICT Group stelt zich tot doel bedrijfs-, productie- en communicatieprocessen bij onze afnemers te versoepelen, te vereenvoudigen
en te verbeteren. Wij doen dit op basis van hoogwaardige technologische kennis. Kennis die wij presenteren in de vorm van inventieve en effectieve product/marktcombinaties. Inventief omdat elke standaardoplossing is verrijkt met de actueelste technologie. Effectief omdat wij de branches waarin wij opereren tot in zijn haarvaten kennen, zodat wij bewezen oplossingen op maat leveren. Wij hebben de mensen, wij hebben de techniek en wij hebben de ideeën.

De organisatiestructuur van de ICT Group, gebaseerd op projecten, is ingedeeld naar Units. Dat wil zeggen: ingedeeld naar de markt die 
we bedienen. Wij kennen de volgende Units: Transport & Logistics, Automotive, Machine & Systems, Industrial Automation, Energy, Water & Infrastructure, Food Chemie &Pharma en Healthcare. Iedere Unit bestaat uit professionals met specifieke kennis en expertise van producten en processen van een markt. Waar nodig werken de Units nauw samen, we roepen dan (tijdelijke) projectgroepen in het leven, die dwars door de Units lopen. Door onze krachten te bundelen worden producten en diensten sneller opgeschaald en op maat gemaakt voor iedere klant.

Werknemers

meer dan 250

Oprichtingsjaar

1978

Milieubeleid

Het klimaatbeleid wordt in het kader van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen opgenomen als centraal onderdeel in de bedrijfsvoering van ICT Group (ICT). Dat is niet zonder reden, want duurzaam ondernemen – waaronder klimaatbeleid /CO2 reductie - is de toekomst. In onze gedragscode (Code of Conduct) hebben we over duurzaamheid de volgende passage opgenomen:

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekend onderdeel van de organisatie. ICT wenst integer en transparant te werken, waarbij het verantwoordelijkheid toont voor aandeelhouders, medewerkers, de omgeving en het milieu.”

Twitter @ICT_Group

Onze partners