Imabo Logus

Adres

Zeelandhaven 7
4612 PC Bergen op Zoom

Telefoon 0164 - 27 15 00

Website https://www.logus.nl/logus-bergen-op-zoom/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Imabo Logus Bergen op Zoom: het moderne bedrijf met een geschiedenis van ruim honderd jaar. Logus Bergen op Zoom komt voort uit de bouwmaterialenhandels Vriens en de Schelde. Een begrip in West-Brabant als het gaat om bouw- en afbouwmaterialen. Wij zijn leverancier van bouwbedrijven, specialisten in de bouw en consumenten. Maar we doen nog veel meer …

Keukens
In onze afbouwshowroom van ruim 1.400 m2 presenteren we keukens van topmerken als Alno, Frako, Pronorm en Poggenpohl. Compleet met een topassortiment aanrechtbladen, accessoires en inbouwapparatuur. Deskundig advies, levering en montage? We regelen het perfect!
Badkamers en tegels
De afbouwshowroom bevat ook 20 prachtige badkameropstellingen en 1.000 soorten wand- en vloertegels. Plus nog eens 60 soorten natuursteen voor zowel wanden als vloeren. Laat u inspireren en vraag advies. Voor elk budget en elke stijl kunnen we een oplossing ontwerpen en realiseren.

Logus: samen sterk
Imabo Logus Bergen op Zoom is onderdeel van de Logus Groep, waarin diverse bouwmaterialenhandels en ons montagebedrijf de krachten hebben gebundeld. Onder de naam Logus bieden wij een nóg completer assortiment en een nóg groter distributienetwerk. Interieur én exterieur: als Logus-bedrijf kunnen wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn. Daag ons uit. Wij nemen de uitdaging graag aan!

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1911

Milieubeleid

Maar liefst 40% van het energiegebruik vindt plaats in gebouwen. De bouwsector heeft daarmee een flink aandeel in de opwarming van de aarde. Bovendien laat de bouwsector een veel te zware voetstap achter op aarde. Om de CO2-uitstoot terug te dringen, moeten we minder fossiele brandstoffen gebruiken. Daarnaast moeten we eco-effectieve producten gebruiken binnen een gesloten kring: cradle-to-cradle.

Slim, zuinig en milieubewust
Logus wil bijdragen aan de doelstellingen van de Europese Unie en Nederland: minimaal 20% reductie van de uitstoot van broeikasgassen, 20% verbetering van de energiezuinigheid en 20% meer gebruik van duurzame energie. We kiezen voor een leefbare toekomst en dus voor duurzaam bouwen. Op alle fronten: binnen onze bedrijven én in de relatie met onze klanten.

Onze inzet
We gebruiken steeds meer ledverlichting in onze showrooms en magazijnen. Energieverslindende airco’s vervangen we door nachtspoeling en koeling via vloeren en plafonds. Voor nieuwbouw gebruiken we duurzame energie en duurzame bouwproducten. Zo heeft de in 2009 gebouwde Logus-vestiging in Zwijndrecht zonnepanelen en een warmte-koudepomp voor lagetemperatuurverwarming, hetgeen gecombineerd met een sterk isolerende schil geleid heeft tot een Energieprestatiecertificaat (EPC) van 0.37.

Milieukeurmerken

Onze partners