ImmenZ vof

Adres

Arthur van Schendelpad 6
2343 KN Oegstgeest

Telefoon 0628510050

Website http://www.immenz.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

ImmenZ is een speegoedgroothandel en Europees distributeur voor CrayonRocks®, Natural Earth Paint®, BubbleLab en Stick-Lets. Daarnaast distribueren wij een een aantal bijzondere producten zoals kurk bouwstenen en badspeelgoed, veganistische klei en duurzame spellen die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op een breed vlak in de Benelux. Samenwerken, wereldburgerschap en wereldbewustzijn, zijn belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf.

Crayon Rocks is een ecologische krijtje gemaakt van Sojabonen uit de Verenigde Staten. De krijtjes zijn gekleurd met minerale pigmenten en zijn tevens zo bijzonder omdat de driepuntsgreep, de pengreep, voor jonge kinderen is ingebouwd in het krijtje. De krijtjes geven makkelijk een heldere prachtige en satijnzachte kleur af, zijn handig en prettig in gebruik, ook voor kinderen en volwassenen die motorisch een beperking ondervinden.

Natural Earth Paint is de meest zuivere olieverf en kinderverf momenteel beschikbaar!

Wij kiezen onze producten met zorg maar verkopen ze ook met zorg. Mensen met een hart voor kinderen en voor onze producten zijn altijd welkom. We leveren inmiddels in 26 landen binnen Europa en ook aan Rusland.

Onze klanten zijn bijzondere speelgoedwinkels, art-shops/kunstwinkels, scholen en kinderopvang organisaties. Via hen bereiken wij ouders, verzorgenden van kinderen, therapeuten en natuurlijk kinderen zelf. Zij zijn leidend over hun leven. Dat mogen we niet vergeten!

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Wij voelen ons verantwoordelijk om een zo duurzaam mogelijk product te verkopen dat op veel vlakken een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen.

Binnen ons bedrijf denken wij na over elke stap die wij nalaten. We proberen de aarde zo min mogelijk te belasten. Groen is in ons hoofd, ons doen en ons laten!

Onze partners