Impershield Europe B.V.

Adres

Kleijweg 6
2635 BR Den Hoorn ZH

Telefoon 06-29447560

Website https://www.impershield.eu

Locatie

Bedrijfsprofiel

Impershield levert biobased impregneermiddelen en coatings.
We hebben al veel ervaring in het beschermen van stenen, beton en stucwerk tegen vocht, vuil en UV; langdurig werkzaam en prijscompetitief.
Gevels, vloeren en terrassen gaan langer mee en de mooie uitstraling blijft behouden
en in sommige toepassingen kunnen kleuren zelfs geaccentueerd worden.

Daarnaast werken we continu om ook andere materialen te beschermen zoals leem, myceliumcomposiet
en allerlei nieuwe biobased en circulaire materialen.

Tenslotte is onze biobased binder aantrekkelijk als vervanging van chemische varianten van binders in bijvoorbeeld premium vezelplaten of verven. Informeer naar de mogelijkheden!

Impershield producten zijn 100% natuurlijk, niet schadelijk voor het milieu en arbo vriendelijk te verwerken. Door de verduurzaming van de maatschappij worden de producten van Impershield als de nieuwe standaard gezien.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

De Biobased economie begint op gang te komen. We herontdekken de kracht van de levende natuur steeds meer. Talloze natuurlijke grondstoffen die eeuwen geleden al gebruikt werden, zijn in de laatste eeuw verdrongen zijn door synthetische en onvriendelijke varianten. De natuurlijke grondstoffen krijgen opnieuw een functie in nieuwe producten voor een schonere en energiekere maatschappij. De natuurlijke producten kunnen op duurzame wijze en met veel minder energie samengesteld en verwerkt worden, waardoor de milieu impact minimaal is.

Impershield biedt sectoren als de bouw, de verfindustrie, de verpakkingsindustrie de polymeren om hun producten en projecten groener te maken. Met Impershield bent u op weg naar een groenere toekomst.

Onze partners