Indusigns

Adres

Cruquiusweg 78a
1019 AJ Amsterdam

Telefoon 0651164951

Website http://www.indusigns.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Indusigns is een creatief collectief van twee broers, die in het voorjaar van 2013 hun krachten hebben gebundeld. ‘Out of the blue’ begonnen in hun studentenstad Groningen en inmiddels via Zwolle in Amsterdam beland. Samen constant op zoek naar unieke items, die met veel liefde, kunde en vooral passie worden omgetoverd tot industrieel interieurdesign. Vernieuwend, authentiek en ook nog eens milieubewust!

Gijs studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde zijn bachelor Sociologie en master Criminologie. Na een aantal jaar bij verschillende werkgevers te hebben gewerkt, kwam steeds meer de droom van het ondernemerschap bovendrijven. Chiel behaalde zijn MBO Bouwkunde diploma, waarna hij met succes afstudeerde aan de Hanzehogeschool van Groningen voor de opleiding Bouwkunde in de richting architectuur. Na een wereldreis van Chiel naar Nieuw-Zeeland en een aflopend arbeidscontract bij Gijs, ontstond de unieke situatie om samen iets op te starten. De creativiteit van Chiel en zijn passie voor ontwerpen en het enthousiasme van Gijs voor marketing en social media hebben uiteindelijk geleid tot het ontstaan van Indusigns.

We struinen onder andere rommelmarkten, oud-ijzerhandelaren, boerenerven, grof vuil op straat en het internet af om bruikbare industriële items te verzamelen voor onze ontwerpen. Dat kan werkelijk van alles zijn, zoals bijvoorbeeld gebruikte olievaten, zinken tonnen, oud gereedschap en stalen jerrycans. Hoe meer roest, hoe beter!, is het motto. Het geeft onze producten net dat beetje extra karakter en het maakt ieder product uniek. Afval bestaat niet voor ons! “Waste is only waste, if we waste it!”

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @indusigns

Onze partners