Innozaam Cooperatie U.A.

Adres

Besterdring 235
5014 HK TILBURG

Telefoon +31 13 7110363

Website http://www.innozaam.com

Locatie

Bedrijfsprofiel

Opdrachtgevers zien vaak door de bomen het bos niet meer. De ene opdrachtgever zegt zus en de andere zo. Op onafhankelijke wijze biedt Innozaam gebundelde deskundigheid en soevereiniteit doordat alle technologische kennis van haar leden voorhanden is. Innozaam heeft zelf geen belang bij de keuze en dat maakt ons uniek in de markt. Ook voor leden is het belangrijk dat Innozaam die onafhankelijkheid waarborgt en niet zelf in de uitvoerende positie komt. Samenwerking wordt namelijk op deze wijze gestimuleerd en er wordt daadwerkelijk gebruik gemaakt van het ledennetwerk. Leden hebben op deze wijze meer kans op opdrachten en vergroten hun kennisniveau.

We kennen 2 fasen:

1. Van acquisitie tot opdracht

Voor de opdrachtgever organiseren we advies en ontwerp. Na de inspiratie en intake stappen komen we met een vrijblijvend voorstel. Op basis van dit voorstel ontvangen we een opdracht tot uitwerking en komen we direct tot overeenkomsten.

2. Van Opdracht tot beheer en onderhoud

Innozaam stelt de overeenkomst op tussen aanbieder en opdrachtgever en draagt zorg voor kwaliteitsborging en zerkeheden in samenwerking met BouwSecure.

De aanbieder(s) voer(t)en de opdracht uit en wordt gecontroleert bij akkoord door de kwaliteitsborger draagt BouwSecure zorg dat termijn / factuur valdaan wordt binnen 5 tot 10 werkdagen.

De doel van de projecten is zover mogelijk naar Nul-Op-de-Meter te komen, het concept noemen we dan ook Roadmap naar NoM. Dit kan zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Innozaam is een van de weinige samenwerkingsverbanden die ontwikkeld vanuit de klantwens i.p.v. techniek. Door deze methode zijn we instaat om beter op de behoefte in te spelen en scherper in prijs te kunnen opereren.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2013

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @innozaam

Onze partners