Instacom elektrotelematica

Adres

Pieter Lieftinckweg 18
1505 HX Zaandam

Telefoon 075 670 32 12

Website http://www.instacom.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Instacom is een platte organisatie met 60 professionals in vaste dienst. De driehoofdige directie bestaat uit algemeen directeur Gerrit Aafjes en twee operationeel directeuren, Henk Aafjes en Sjon Vlegels.
Alle medewerkers worden continu gestimuleerd om zich te blijven scholen om zodoende altijd op de hoogte te zijn van de laatste technieken, installatievoorschriften en wet- en regelgeving. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste oplossing garanderen voor uw behoeftes op het gebied van beveiliging, communicatie en elektrotechniek.

Werknemers

25 tot 250

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Twitter @InstacomBV

Onze partners