Installatiebedrijf J. Coenders B.V.

Adres

De Stoven 31
7206 AZ Zutphen

Telefoon 0575 517 718

Website http://www.coenders.it

Locatie

Bedrijfsprofiel

Elektra, databekabeling, CV, loodgieterswerk, sanitair, airconditioning en nog veel meer. Installatiebedrijf J. Coenders is een familiebedrijf dat als totaalinstallateur werkzaam is voor o.a. particulieren, woningstichtingen en de zakelijke markt, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Het bedrijf bestaat al sinds 1935 en besteedt speciale aandacht aan de opleiding van de werknemers. Zo zijn ze in staat de meest recente technieken bij u toe te passen. Door mee te groeien met de ontwikkelingen weten zij hoe uw elektrotechnische inrichting het best voldoet aan uw wensen. Daarnaast installeren zij professioneel en accuraat de bij u passende oplossingen en hebben zij steeds de waakvlam aan als het gaat om verlenen van service en onderhoud.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

1935

Milieubeleid

Wij zijn aangesloten bij EcoNed het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Deze installatiebedrijven bieden u een totaalpakket aan elektrotechnische diensten en oplossingen als het gaat om duurzame energietechnieken: zonnepanelen (PV-installaties), zonnecollectoren, combinatiesystemen (PVT), e-laadpalen, energiemonitoring en decentrale opslag van energie.

De installateur (of een consortium van meerdere installateurs) verzorgt hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo heeft u als klant één aanspreekpunt voor al uw eco-energietoepassingen.

U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grootschalige projecten. Ook geeft de installateur u advies over hoe u op een duurzame wijze om kunt gaan met uw energieverbruik.

Het resultaat? Een schonere leefomgeving.

Onze partners