International Guidelines

Adres

Naritaweg 215
1043 CB Amsterdam

Telefoon 020-7775466

Website http://internationalguidelines.com/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het eens worden waar we het over hebben
Om tot duurzame ontwikkeling te komen hebben bedrijven en non-profit organisaties verantwoordelijkheid voor het bereiken van een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt op een eigen manier geïnterpreteerd en bedrijven geven er hun eigen invulling aan.

Internationale richtlijnen en gedragscodes: ingewikkeld taalgebruik!
Over deze maatschappelijk verantwoordelijkheid zijn afspraken gemaakt tussen een groot aantal landen, die zijn vastgelegd in internationale richtlijnen. Deze richtlijnen en gedragscodes worden vaak niet goed begrepen. De complexiteit en het juridische taalgebruik zijn een bottleneck voor medewerkers en ondernemers om internationale MVO kaders en normen goed toe te kunnen passen.

International Guidelines: op een simpele manier MVO taal communiceren
International Guidelines herstructureert richtlijnen waardoor sneller overzicht en inzicht te verkrijgen is. Van de nieuwe structuur maken wij apps, tools en games, die medewerkers en ondernemers helpen om complexe MVO kaders en normen te begrijpen, bewustwording te creëren en toe te passen in de praktijk.

De “Hoezo OESO?” Spelshow en de Responsible Business Conduct E-guide
Onze tools zoals de Hoezo-OESO? Spelshow en de Verantwoord Zakendoen E-guide helpen bedrijven stap voor stap bekend te worden met verantwoord internationaal zakendoen volgens OESO-richtlijnen.

Het concept van International Guidelines is ontwikkeld door Interliaise; een adviesbureau op het vlak van Internationale Duurzame ontwikkeling. Interliaise adviseert sinds 2006 het Nederlandse bedrijfsleven met het vertalen van overheidstaal naar een concrete aanpak op het gebied van MVO en duurzaamheid in ontwikkelingslanden.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter @GuidelinesApps

Onze partners