IVBB

Adres

Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Telefoon 0183 82 29 90

Website https://ivbb.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

IVBB is hét instituut voor Verenigingen, Branches en Beroepen. Wij zijn er vóór verenigingen en nemen het initiatief om samen met hen Research en Innovatie nadrukkelijker op de kaart te zetten. In co-creatie met verenigingen stimuleren wij activiteiten die resulteren in kennis van en over de verenigingswereld in Nederland.

Samenwerking en co-creatie zijn de basis voor meer kennis, diepgaandere inzichten en daarmee betere producten en diensten voor leden van professionele ledenorganisaties.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2019

Milieubeleid

Steeds meer branches, sectoren en bedrijven willen aan de slag met Sustainable Development Goals (SDG’s). Duurzaam ondernemen blijft echter vaak bij een wens. De echte volle stap naar duurzaam ondernemen is namelijk niet eenvoudig, zelfs niet als organisaties er strategisch voor hebben gekozen. Immers, duurzaam ondernemen wordt pas echt succesvol als ook leden, klanten, toezichthouders, stakeholders en werknemers deze duurzame resultaten waarderen.

De SDG’s bieden de mogelijkheid om resultaten transparant te laten zien, waardoor de waardering wordt vergroot. IVBB wil verenigingen helpen met het stimuleren en implementeren van SDG’s bij hun leden.

Onze partners