J. Bisschop Installatiebedrijf

Adres

Mr. J.B. Kanlaan 44-48
7715 PN Punthorst

Telefoon 0529-481363

Website http://www.zongoedidee.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

J. Bisschop Installatiebedrijf is een allround installatiebedrijf die zich bezighoud met de alle voorkomende installatiewerkzaamheden in de woningbouw en utiliteit. Allround, dat wil zeggen alle werkzaamheden met betrekking tot installatietechniek. Ook voor nieuwe technieken en ontwikkelingen staan wij open. 
Daarnaast levert en installeren wij A-merken zonnepanelen en de bijbehorende hoge kwaliteit omvormers, montagesystemen en bekabeling.

Waarom zonnepanelen door Bisschop-techniek laten installeren?
Op het internet zijn de wereld aan merken en type's zonnepanelen te vinden. Het probleem is dat men vaak niet weet met wat voor partij men in zee gaat. Het aanschaffen van panelen is niet zomaar even een online offerte samenstellen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar panelen plaatsen. Een groot aandeel van de werkzaamheden bestaan uit elektrotechnische werkzaamheden waarvoor u toch echt een ervaren installateur nodig bent. Als installateur zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI en Stichting Erkend Installatiebedrijf en beschikken wij over het KOMO-install certificering.

Hoe gaan wij te werk?
Om een goede PV-installatie te krijgen is het van belang om een goed totaalconcept samen te stellen. Iedere situatie kan verschillend zijn en daarom is het belangrijk om hier het juiste systeemonderdelen bij te selecteren. Men moet dan denken aan verschillende factoren die het juiste concept bepalen zoals de dakhelling, orientatie van het gebouw, plaats van de omvormer, voedingskabel naar de meterkast, etc. Al deze factoren nemen wij mee in onze berekening om tot het beste systeem te komen. Tevens is het natuurlijk belangrijk voor u wat de pv-installatie oplevert. Hiervoor maken wij zelfs een prognose-rapport zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

 

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

1990

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners