Jaap Lotstra

Adres

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar

Website https://jaaplotstra.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Jaap Lotstra is de expert van de Benelux wanneer het aankomt op specialistische fotografie van de thema's architectuur, interieur en kunstlicht.

Jaap is gebaseerd in Alkmaar en werkt veel in de regio, maar in principe opereert Jaap (intern)nationaal, aangezien het aantal fotografen die zich gespecialiseert heeft en bewezen decennialange praktijkervaring hebben in de vakgebieden dun gezaaid zijn.

Bij Jaap kun je ook terecht voor 360 graden rondleidingen. Deze zijn gaaf om te kunnen tonen op uw website, zo kan de klant in spe al een voorproefje krijgen van uw restaurant of kapsalon of wat voor zaak dan ook. De kosten hiervoor zijn eenmalig, maar u zult hiervan profiteren tot in de lengte der dagen, want Google zal deze tonen bij zoekopdrachten naar uw bedrijf. Het is zelfs zo dat bedrijven die zo een 360 graden rondleiding kunnen tonen, een voorkeursbehandeling ontvangen van zoekmachine Google. Gebouwen tot 8 meter hoog kunnen perfect in kaart gebracht worden.

Op zich kan iedereen wel proberen als amateur zijnde om een foto te maken van interieur of architectuur. Maar het lastige is om foto's te maken van dermate hoge kwaliteit, dat deze uw pand eer aan doen. Of in sommige gevallen uw pand zelfs beter verkopen dan een bezoek in persoon had kunnen doen. Dat is waar de kracht van Jaap ligt. Met geavanceerde state of the art apparatuur op maat voor specifiek architectuur en interieur, zijn decennialange praktijkervaring en zelf ontwikkelde software kan Jaap plaatjes maken zoals je ze nog nooit eerder gezien heb, waarvan je mond spreekwoordelijk openvalt.

Werknemers

1 tot 25

Milieubeleid

Dankzij de 360 graden fotografie rondleidingen die Jaap maakt, kunnen mensen die overwegen een locatie te bezoeken deze locatie bezoeken zonder daadwerkelijk ernaar af te reizen. Dit bespaart onnodige autoritjes. Probeer anders eens zelf op de website van Jaap de voorbeelden gegeven van Google Streetview (Inside). Je hebt echt het gevoel er zelf in levende lijve rond te kunnen kijken als het ware.

Onze partners