Jeanet fair chain products

Adres

Jonagold 18
6662 HW Elst

Telefoon 06-49806390

Website http://www.jeanetfairchainproducts.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Handgemaakte en eerlijke tassen & sieraden (m/v) van verschillende ontwerpers

Bent u op zoek naar bijzondere, unieke tassen & sieraden die op een transparante manier zijn vervaardigd? Jeanet fair chain products is hét adres voor prachtige handgemaakte producten die zijn ontworpen door verschillende Nederlandse ontwerpers. Allemaal hebben ze een 'goed' en eigen verhaal. We hebben een heel uitgebreid assortiment in verschillende prijscategorieën. Voor ieder wat wils en gratis verzending binnen Nederland. Zowel de cavandoli armbanden (m/v) als de ringen en armbanden van Maaike van Loon zijn in iedere gewenste maat te bestellen. 

Het assortiment

Iedere keer zijn we weer op zoek naar nieuwe, bijzondere handgemaakte producten. Deze producten kiezen we dan ook met grote zorg uit. Géén massaproductie maar kleinschalige, bijzondere tassen & sieraden die met veel liefde gemaakt zijn. De merken die wij hebben zijn: Kazuri, A Beautiful Story, Green Age, Taj Amsterdam, Lalici, Maaike van Loon, Jacky en Myomy.  Helemaal nieuw in het assortiment sinds April 2016 is de WorldGranny Bag en handtassen, shoppers, aktentassen, reistassen en rugzakken van de merken Ratna Ho & Studio Mulder. Zowel damestassen als herentassen. De bijzondere tas van WorldGranny is gemaakt door grannies te Peru. Je kunt hem zowel als strandtas, werktas of clutch gebruiken.

De tassen van Ratna Ho & Studio Mulder zijn gemaakt van oa hergebruikt flexdoek en zeildoek. Prachtige, bijzondere handgemaakte modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Helemaal nieuw sinds augustus 2016 zijn de prachtige eco-vriendelijke tassen en portemonnees van Juuty. Ze zijn vervaardigd met eco-vriendelijk jute en leer. Juuty is het allereerste merk dat gebruik maakt van een nieuw ontwikkeld type jute. Het jute is duurzaam, geurloos en heerlijk zacht. 

Branche
Winkels
Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2015

Milieubeleid

Geen opgave

Milieukeurmerken

Twitter @jeanetfairchain

Onze partners