Jongkind Training & Coaching

Adres

Landjonker 3
3834 CL Leusden

Telefoon 0307210001

Website https://www.jongkind-training.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Jongkind Training & Coaching verzorgt incompany trainingen, workshops en coaching. Doel is de effectiviteit verhogen van élke professional.

Onze hoofdthema's voor training, workshop, coaching en troaching: 

Jongkind Training & Coaching ondersteunt organisaties bij het effectief inzetten van competentiemanagement en het optimaal benutten van talenten.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2011

Milieubeleid

Jongkind Training & Coaching niet alleen groen in het logo.

We werken digitaal waar het kan en zijn zuinig met grondstoffen als het niet anders mogelijk is. Onze correspondentie zoals offertes en facturen gaan standaard per e-mail. Formulieren doen we online. Moeten we toch printen dan doen we dit standaard dubbelzijdig. 

Senior trainer Martijn Jongkind stapt dagelijks in zijn Kia E-niro een 100% elektrische auto. Dankzij de zonnepanelen op het dak rijdt hij supergroen en duurzaam naar zijn trainingen en afspraken toe. Heeft u ‘m al gespot? 

Komt u bij ons met een elektrische auto?

Heeft u een afspraak bij ons op kantoor voor bijvoorbeeld een coaching of training? Wij bieden u een 100% groen oplaadpunt aan. Onze klanten kunnen gratis opladen tijdens hun bezoek. U heeft de beschikking over een 3-fase 11 kW wallbox. De laadpaal heeft een vaste kabel van 5 meter met de gebruikelijke type 2 stekker. Check beschikbaarheid om te voorkomen dat u achter het net vist en reserveer hier uw plek.

Twitter @jongkind_jtc

Onze partners