Joru Begroeningstechniek BV

Adres

Industriestraat 11
5961 PG Horst

Telefoon 077-8514602

Website http://www.`begroeningstechniek.nl

Locatie

Bedrijfsprofiel

Direct een groen dak

Buitengewoon compleet
Of het nu gaat om een groen dak, daktuin en groene gevels, zowel in & outdoor, voor particulier, bedrijf en instellingen: Joru Begroeningstechniek BV werkt met veel zorg aan uw project.

- Maatwerk; onze unieke aanpak en dienstverlening zijn volledig gericht op uw wensen en behoeften.
- Kwaliteit; onze degelijkheid en vakmanschap heeft zich al meer dan bewezen.
- Compleet dienstenpakket; advies, ontwerp, aanleg, renovatie, onderhoud, etc.
- Ervaring bij onze vakkundig en gemotiveerde medewerkers garanderen een optimaal resultaat.
- Optimale prijs/prestatieverhouding; wij investeren (alleen) in voor u relevante diensten.

Onze doelstelling: Functionele en leefbare gebouwen.
  De vraag naar de aanleg van groendaken, daktuinen en groene gevels neemt de laatste tijd enorm toe. In stedelijk gebied om hun structurele bijdrage bij het oplossen van problemen met betrekking tot de opwarming (hitte-eiland-effect), de noodzakelijke waterberging bij extreme buien, fijnstofbestrijding, verfraaiing van de omgeving en bijdrage aan de flora en fauna (biodiversiteit). vandaar dat er voor de aanleg vaak subsidies te verkrijgen zijn.

Voor beheerders en eigenaars van gebouwen is het bovenal belangrijk dat groendaken, daktuinen en groene gevels bijdragen aan het meervoudig ruimtegebruik, de isolatie en een aanzienlijke verlenging van de levensduur van het dakvlak. De beheerskosten voor het dak worden op die manier sterk verlaagd.
Voor de aanleg werken we met bedrijven samen die gespecialiseerd en gecertificeerd zijn op aanleg en het onderhoud van de groendaken en daktuinen. Ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze partners, zowel onze leveranciers als de aanlegbedrijven, dragen dit MVO predicaat.

Deze dienstverlening wordt gekenmerkt door een onafhankelijk (bouwkundig, technisch en financieel) advies met onder keurmerk en garantie aanleggen, onderhouden van in & extensief groen op daken en gevels. Ook zijn bij ons de mogelijke financieringsconstructies en subsidiemogelijkheden bekend. Om voor onszelf de lat hoger te leggen door het leefbaar en multifunctioneel maken van uw dak meer centraal te stellen werken wij hierbij samen met innovatieve en betrouwbare partners. Daarom hebben we ons aangesloten bij de Stichting RoofUpdate. Dit is een kennisplatform voor innovaties op daken en gevels. Het is een netwerk van onafhankelijke specialisten die door actieve kennisdeling hoogwaardige en daarmee duurzame resultaten bieden voor energie-, water-, groen-, en leefoplossingen op daken en tegen gevels. Door deze integrale projectaanpak kunnen we natuurlijk garantie gegeven op de functionaliteit van het systeem. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.roofupdate.nl.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2010

Milieubeleid

Mensen van aanpak
Klant staat altijd voorop. We hebben ideeën en durven die ook uit te voeren. Samen met onze Erkenningshouders en aanlegbedrijven realiseren we projecten die anderen niet voor mogelijk hielden.

MVO
Wij nemen als onderneming de verantwoordelijkheid voor de effecten van alle bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Ons bedrijf ziet in ‘people en planet’-vraagstukken juist kansen voor nieuwe producten, diensten of processen die zowel de samenleving als de onderneming ten goede komen.

Kwaliteit zoals het hoort
Bij Joru Begroeningstechniek BV werken we onder het motto “Kan niet, Bestaat niet”. U krijgt wat u vraagt. Dat is ons uitgangspunt. Wij gaan altijd voor de allerbeste kwaliteit. Of dat nu om onze producten gaat of om de uitvoering van uw project. Joru Support Greenroof Management wil kwaliteit zoals het bedoeld is. Wij denken in leveren van maatwerk. Daar ligt onze overtuiging.

Groene visie over de hele wereld
Door ons wordt voortdurend gewerkt aan de kwaliteit van onze duurzame producten. Wij zijn tenslotte kwekers. Groen is leven, Kwekers zorgen daar voor.

(Milieu) voordelen
Over de voordelen van groene daken wordt veel geschreven. Ze zorgen voor een lagere omgevingstemperatuur, opname van CO2 en fijn stof, waterretentie, energiebesparing… Wat is waar en hoe zit het nu eigenlijk precies? Urbanscape® zet alle voordelen overzichtelijk op een rij, mét wetenschappelijke onderbouwing.

Financiële voordelen
Isolatie
Voordeel: flinke energiebesparing

Constructie dak behoeft in meeste gevallen geen aanpassing
Voordeel: flinke kosten besparing

Bescherming tegen zon, regen, temperatuurwisselingen
Voordeel: Langere levensduur dakbedekking

Natuurlijke uitstraling
Voordeel: waarde van het gebouw stijgt

Regenwaterretentie
Voordeel: Minder (piek)belasting riool

Lange levensduur groen dak
Voordeel: een groen dak is terugverdiend in 8-21 jaar

Milieutechnische voordelen
Isolatie
Voordeel: flinke energiebesparing

Lagere omgevingstemperatuur
Voordeel: reductie Urban Heat Island effect

Opname CO2
Voordeel: Schonere lucht

Opname fijn stof
Voordeel: Schonere lucht

Stimulering biodiversiteit
Voordeel: bevordering leefomgeving vogels en insecten

Regenwaterretentie
Voordeel: minder belasting riool en daaruit voortvloeiende (riool)overstromingen

Regenwaterzuivering
Voordeel: schoner milieu

Praktische voordelen
Geluidsisolatie
Voordeel: Meer omgevingsrust binnen en buiten

Natuurlijke uitstraling
Voordeel: prettig om op uit te kijken, groen geeft rust en ontspanning

Ballastvorming niet nodig
Voordeel: minder werk bij aanleg dak

Isolatie: energiebesparing op daken
Naast het financiële voordeel van energiebesparing, is isolatie en hiermee reductie van de te gebruiken hoeveelheid energie goed voor het milieu; 75 % koeling in de zomer en 25% verwarming in de winter.

Twitter @JoruErick

Onze partners